Menu
Kaija-Riitta Uusitalo, Original Sokos Hotel Kimmel, Original Sokos Hotel Vaakuna Hotellinjohtaja
Kuvassa Kimmelin hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo

Tutustu hotellinjohtajaamme

Tutustu hotellinjohtajaamme! Kaija-Riitta Uusitalo aloitti Joensuun Sokos Hotellien Kimmelin ja Vaakunan johtajana . Pääkaupunkiseudulta Pohjois-Karjalaan muuttanut Kaija pakkasi mukaansa Espoon-kodin irtaimiston ja puolison, uusi koti Joensuussa löytyi kävelymatkan päästä molemmista hotelleista.
 
Suurimman vaikutuksen Kaijaan on tehnyt paikallisten vieraanvaraisuus ja sosiaalisuus. "Tunsin heti itseni tervetulleeksi, vastaanotto oli lämmin ja sain paljon apua kaikkiin käytännön järjestelyihin. Tänne oli helppo asettua myös siitä syystä, että nyt olen lähempänä tytärtäni, vanhempiani ja meidän kesäpaikkaamme. Ja mies odottaa innolla tutustumista paikallisiin golf-kenttiin."
 
Työt ovat alkaneet vauhdilla, ensi vaiheessa Kimmelin rakennustyömaalta. Uudistuksen valmistumista dynaaminen nainen odottaa suurella innolla. "Kimmelhän on legendaarinen tapahtumahotelli, joka tunnetaan koko Suomessa. Ja on merkittävä osa maakunnan matkailua. Minusta on upeaa, että hotellin uudistukseen panostetaan näin paljon. Syksyllä meillä on käsissämme Itä-Suomen ykköshotelli upeine tapahtumatiloineen. Ja sen rinnalla sympaattinen, toimiva Vaakuna monine ravintoloineen."
 
"On mahtavaa, että lähes kaikki työ ostetaan paikallisilta toimijoilta ja tuetaan näin oman maakunnan tekijöitä", Uusitalo jatkaa. Kimmelin uudistuksessa niin rakennustyöt, LVI-työt, puusepäntyöt kuin monet leivonnaiset ja juomat tulevat oman kaupungin taitajilta.
 
Tuoreella hotellinjohtajalla on takanaan pitkä ura pääkaupunkiseudun tapahtumataloissa, kuten Break Sokos Hotel Flamingossa, Original Sokos Hotel Vantaalla ja Radisson Blu Seaside -hotellissa. Miten hän näkee Kimmelin tulevaisuuden? "Kimmel tulee nousemaan laadullisesti ja toiminnallisesti tapahtumatalojen kärkikaartiin koko Suomen tasolla, siitä olen varma."