Menu

Turun uudet hotellit avautuvat keväällä 2019

Turun keskustassa avautuu kevään 2019 aikana kaksi uutuutta: aistikas boutiquehotelli Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone ja urbaani Original Sokos Hotel Wiklund. 
 
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on yksilöllinen ja laadukas hotellielämys Turun keskustassa. Turkulaisten arkkitehtien Erik Bryggmanin ja Ilmari Ahosen 1920-luvulla suunnittelema hotelliklassikko siirtyy uudistuksen myötä modernisti tähän päivään. 
Seurahuoneen eleganttiin sisustukseen on tuotu runsaasti kiveä, puuta ja lämpimiä, 1920-luvulta tuttuja värisävyjä. Paitsi 20-luku, myös turkulaisuus näkyy vahvasti uudella Seurahuoneella, designlautasista sisustuspeileihin.  
Hotellin sisäänkäynnistä avautuu yllätyksellinen oleskelutila, joka kutsuu viihtymään niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Ravintola Gunnarissa nautitaan paikallisesta ruoasta ja sosiaalisista elämyksistä, vaikka Chef's Sharing Tablen äärellä. Coco, Bellini, Ella ja Mimosa tarjoavat kokous- ja tapahtumatilat jopa 175 henkilölle. 
 
Original Sokos Hotel Wiklund on täysin uudenlainen, rento ja viihtyisä hotellielämys keskellä Turkua. Saman katon alta löytyy niin runsas ravintolatarjonta ja innostavat kokoustilat kuin hemmottelevat hoidot ja monipuoliset ostosmahdollisuudetkin. Original Sokos Hotel Wiklundilta astut yhdellä askeleella kaupungin sykkeeseen, sillä hotelli sijaitsee Turun keskeisimmällä paikalla, kauppatorin laidalla. Pisteenä iin päällä hotelli tarjoaa Turun ensimmäisen kattoterassin. 
 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.