Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Tule meille töihin
25.05.2017

Tule meille töihin!

Viru on legenda ja osa historiaa. Viru pulppuaa elämää Tallinnan vilkkaan valtimon varrella. Viru ei jätä ketään kylmäksi. Jokaisella on tarinansa talosta. Cafe Amigo, KGB-museo, ravintolat Merineitsi ja Amarillo, Virun konferenssikeskus, Show & Dinner -kabareeillat ja tietenkin hotellit: Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria.

Virussa on eri aikoina työskennellyt yhteensä yli 8000 ihmistä. Olemme opettaneet ja kouluttaneet hotellien johtajia ja ravintoloiden omistajia, monet tunnetut tekijät ovat aloittaneet uransa Virussa.

Nyt sesongin alkaessa etsimme tiimiimme innokkaita tulevia hotellinpitäjiä ja ravintola-alan ammattilaisia. Meillä opit parhaiten kaiken, mitä ravintola- ja hotellitoiminnassa vaaditaan. Etsimme VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA, TYÖNTEKIJÖITÄ huonepalveluun, siivoukseen ja aamiaistarjoiluihin, TARJOILIJOITA ja KOKKEJA baareihin ja ravintoloihin. Haemme lisähenkilöstöä erityisesti kesäkaudeksi, mutta voit jatkaa meillä jos sovit taloon. Meillä on kokenut ja avulias henkilökunta, joustavat työajat ja paljon erilaisia ​​etuja.

Päätä jo tänään ja lähetä ansioluettelosi osoitteeseen maret.kaldmaa@sok.fi. Muista lisätä ammatti tai erikoisala, jossa haluat työskennellä.

Tapaamisiin!

Maret Kaldmaa, Sokos Hotellit Tallinna, henkilöstöpäällikkö