Tallinn Job Työ Viru Sokos Hotels Viro
25.05.2017

Tule meille töihin!

Viru on legenda ja osa historiaa. Viru pulppuaa elämää Tallinnan vilkkaan valtimon varrella. Viru ei jätä ketään kylmäksi. Jokaisella on tarinansa talosta. Cafe Amigo, KGB-museo, ravintolat Merineitsi ja Amarillo, Virun konferenssikeskus, Show & Dinner -kabareeillat ja tietenkin hotellit: Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria.

Virussa on eri aikoina työskennellyt yhteensä yli 8000 ihmistä. Olemme opettaneet ja kouluttaneet hotellien johtajia ja ravintoloiden omistajia, monet tunnetut tekijät ovat aloittaneet uransa Virussa.

Talomme on suuri ja meillä riittää aina töitä innokkaille tuleville hotellinpitäjille sekä ravintola-alan ammattilaisia. Haluaisitko ryhtyä vastaanottovirkailijaksi? Liittyä huonepalvelun, siivouksen tai aamiaistarjoilun tiimiin? Toimia kokkina tai tarjoilijana baareissa ja ravintoloissamme?
Haemme lisähenkilöstöä ympärivuotisesti, erityisesti kesäkauden matkailusesongin ajalle. Meillä opit parhaiten kaiken, mitä ravintola- ja hotellitoiminnassa vaaditaan, meillä on kokenut ja avulias henkilökunta, joustavat työajat ja paljon erilaisia ​​etuja. Työpaikka Tallinnan ydinkeskustassa, kaiken keskellä.  

Avoimet työpaikat:

Päätä jo tänään ja lähetä ansioluettelosi osoitteeseen maret.kaldmaa@sok.fi. Muista lisätä ammatti tai erikoisala, jossa haluat työskennellä.

Tapaamisiin!
Maret Kaldmaa, Sokos Hotellit Tallinna, henkilöstöpäällikkö

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone