Menu
Kalervo Lipponen ja Tiina Kuikka, Original Sokos Hotel Tripla

Triplassa luodaan kokouselämyksiä

Tiina Kuikka ja Kalervo Lipponen aloittelevat haastatteluhetkellä vilkasta kokouspäivää Original Sokos Hotel Triplan viidennessä kerroksessa. "Lähes joka päivä meillä on kaikki 15 kokoustilaa käytössä", he toteavat. Yhteensä yli 30 vuotta hotelli- ja tapahtumakokemusta omaava työpari iloitsee siitä, että kauppa käy jälleen normaaliin tapaan.

"Painetta isojen tapahtumien järjestämiseen on todella paljon. Nyt myydään jo vuotta 2024", hotellipäällikkö Kuikka kertoo.

Tehtävämme on auttaa asiakasta onnistumaan

Tapahtumavaraajalle tapahtumien tekeminen ei ole arkea. Eikä sen kuulu ollakaan, siitä pidetään Triplassa huolta. "Asiakkaan tehtyä varauksen, ottaa hotellimme oma event cordinator hänet huomaansa. Siitä alkaa yhteinen matkamme kohti tapahtumahetkeä.  Teknikko – ja isoissa juhlissa myös tapahtumatuottaja – ovat luottokumppaneitamme tällä matkalla", kertoo kokous- ja tapahtumapäällikkö Lipponen.

"Luomme vieraillemme elämyksiä hyvällä palvelulla ja asiantuntemuksella. Pelisilmääkin pitää olla ja hädässä kokousisäntä tunnetaan. Olen itse lainannut asiakkaalle niin vyötä kuin solmiota ja auttanut kantamaan tavaroita autosta. Se on sitä asiakkaan onnellistamista", sanoo Lipponen. "Ja onhan maukas ruoka tietysti tärkeä kokousvieraalle. Meillä on todella laadukkaat tuotteet, seison täysin niiden takana."

Tapahtuman sujuvuuteen panostetaan

Original Sokos Hotel Triplassa asiakas otetaan vastaan heti aulassa ja saatetaan sieltä hänelle varattuun tilaan.  Kokoustilassa odottaa sitten kokousisäntä tai -emäntä. Vanha viisaus, että ensimmäinen viisi minuuttia on tärkein, pätee Kuikan ja Lipposen mukaan edelleen. "Tämän ensimmäisen aamuhetken ymmärtäminen on kullanarvoinen taito. Siinä hetkessä luodaan 90% palvelun onnistumisesta."

Yhdessä asiakkaan kanssa käydään läpi päivän kulku, yleensä se liittyy tekniikkaan. "Kun tekniikka äänineen ja Teams-yhteyksineen on hoidossa, asiakkaalta kuuluu helpotuksen huokaisu", Lipponen naurahtaa.

Monipuolinen tapahtumatalo Tripla

Original Sokos Hotel Triplassa on 15 muuntuvaa kokoustilaa, joista isoimpaan eli Fredriksbergiin mahtuu kerralla 600 vierasta. Triplassa järjestyvät niin kokoukset, seminaarit, isot juhlat kuin messutkin.

Kokousten oheisohjelmiin löytyy kauppakeskuksesta hyviä vaihtoehtoja. "Musiikkimuseo Fame, rantateemainen vapaa-ajankeskus  Biitsi ja Bio Rex tarjoavat kaikki elämyksiä kokousten jälkeiseen vapaa-aikaan. Ja sitten kesäkaudella on tietysti läheinen Linnanmäki riemuineen", Tiina Kuikka suosittelee.

Miksi pitää tapahtuma Triplassa?

  1. Keskeinen sijainti. Helppo tulla kaikilla kulkuvälineillä.
  2. Hotellin monipuoliset tilat. 15 tapahtumatilaa 6-600 hengelle, iso tilausravintola ja laadukkaat hotellihuoneet kaupunkinäkymällä.
  3. Kauppakeskus Triplan laaja tarjooma, jonka palveluita voi hyödyntää niin kokousten oheisohjelmiin kuin vieraan omaan vapaa-aikaan.
  4. Palvelu, talossa tehdään töitä isolla sydämellä.