Trendeinä lähilomat ja uusi luksus

Tämän päivän luksusta ovat aika, aidot kokemukset ja uniikit elämykset. Luksusta voi olla yö kansallispuiston hiljaisuudessa siinä missä viikonloppu laatuhotellin sviitissä.

 

Luonnosta ammentavaa luksusta voi etsiä esimerkiksi Kolilla ja Bomballa. Karjalainen luonto kiinnostaa; Suomen matkailutoimittajat valitsivat Pohjois-Karjalan vuoden kotimaiseksi matkailukohteeksi 2017. 

 

Hotelleissa on havaittu myös uudenlaisen trendin nousu, minilomat oman kaupungin tai lähipaikkakunnan hotelliin. Nyt halutaan katkaista arki ja tehdä useita irtiottoja vuodessa pidemmän loman rinnalla.

 

Yö oman paikkakunnan hotellissa koetaan hemmotteluna, joka antaa energiaa arkeen. Pienikin matka voi tuntua pitkältä lomalta täyden palvelun äärellä.

 

Sokos Hotellien uniikit Solo-hotellit ovat hyvä valinta laadukkaaseen minilomaan. Radisson Blu Plaza Hotel ja Radisson Blu Grand Tammer ovat historiallisen hienoja hotelleja, joissa hotelliyöpyminen on ikimuistoinen.

 

Kotimaan lomat innostavat nyt suomalaisia, 61% aikoo matkustaa kotimaassa tänä vuonna. Eniten kiinnostavat kaupunkilomat, automatkat ja matkat sukulaisten ja ystävien luo.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.