Solo Sokos Hotel Torni Tampere joulu
Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Joulu
26.11.2019

Torni Tampereen joulu

Kaupunkijoulu Tampereella onnistuu meillä ihanan vaivattomasti. Hotellimme on avoinna ja ravintolamme Grill It! sekä Moro Sky Bar palvelevat myös joulun pyhinä.
 
Jouluaattona hemmottelemme vieraitamme Tornin perinteisellä Joulubuffetilla. Varaa paikkasi pikaisesti ja tule herkuttelemaan. Tontut kuiskivat että pukkikin vierailee Tornissa aattona. Myös Moro Sky Bar palvelee koko joulun ajan, sinne on mukava poiketa lämmittävälle glögille ihastelemaan Tampereen maisemia.
 

Grill it! -ravintolamme on avoinna koko joulun ajan. Jouluaattona kello 15–21 pöytään katetaan makoisa ja monipuolinen buffet, hinta 59€ aikuiset ja alle 12 -vuotiaat ruokailevat puoleen hintaan. Menun näet täältä. Muina päivinä ravintolassa tarjoillaan à la carte -listan herkkuja. 

Hotellihuoneen varaat näppärästi sivuiltamme ja pöytävarauksen voi tehdä Grill it! Paja Tampereen Raflaamo-sivulla tai soittamalla Tampereen Sokos Hotellien myyntipalveluun, p. 020 1234 630 (ma–pe klo 9–16.30). Pssst. Vinkkinä että joulun kunniaksi huoneeseen voi tilata etukäteen odottamaan esimerkiksi Tornin herkullisen juustolautasen ja viiniä. Lisäpalveluiden tilaus onnistuu kätevimmin varauksen teon yhteydessä nettisivuillamme.

Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta ja herkullisesta joulusta meille!