Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
15.11.2016

Tiernakaupunki Oulu ja Original Sokos Hotel Arina toivottavat vieraat tervetulleiksi

Lämpimästi tervetuloa Ouluun ja Original Sokos Hotel Arinaan!

Ostoskadun ytimessä on sopiva sekoitus tuttavallista oululaisuutta ja luksustunnelmaa. Meidän hotelli on yksi Oulun legendaarisimpia hotelleja. Kävelykatu Rotuaarin kupeessa on nukuttu, juhlittu, syöty ja nautittu elämästä jo lähes 80 vuoden ajan.  Astele aulasta suoraan kävelykadulle, jonka varrelta löydät Oulun vilkkaimmat ravintolat ja kaikki parhaat ostospaikat vaikkapa jouluostosten tekemiseen.

 

Oulu on meidän kotikaupunkimme. Ihana sellainen. Oulu ja Oulun lähialeet tarjoavat vaikka mitä tekemistä, myös talvella. Visit Oulu on tehnyt alueestamme upeita videoita! Katsohan nämä, virittäydy tunnelmaan.

Talvinen Oulu

Talvinen Rokua

Talvinen Hailuoto

 

Mitä Oulussa tapahtuu joulun alla? Minne mennä? Mitä tehdä?

 

Oulussa on joulutori, Tiernatori, aivan hotellimme vieressä Rotuaarilla. Tiernatori on auki 2.-22.12.16. Tiernatorilla on luvassa jouluisaa tunnelmaa, lahjatuotteita, syötävää ja ennenkaikkea tuoksuvaa glögiä. Joka päivä Tiernatorilla kuullaan myös lauluryhmiä ja tietenkin Tiernakaupunki Oulun omia tiernapoikia. Lisätietoja tiernatorista voit lukea täältä.

 

Hotellimme vieressä on Kauppakeskus Valkea. Kauppakeskus on auki joka päivä. Lisätietoja kaupoista ja palveluista sekä joulun ajan tapahtumista löydät täältä.

 

Varmasti syödäkkin pitää. Meidän ravintolamme taikovat ihanat herkut. Tutustu meidän vaihtoehtoihin etukäteen: Frans&Camille, Amarillo sekä Grill it!. Oulussa on myös monta monta illanviettopaikkaa. Tutustu etukäteen kaupungin tarjontaan:Amarillo Oulu Sport It!Night Club TähtiIhku Bar Ilona sekä Areena

 

Joululomaa pidetään mekin hetken verran, mutta Tapanina jatketaan Original Sokos Hotel Arina on suljettuna joulun aikana 24.-25.12. Hotelli sulkeutuu 23.12. klo 12.00 ja avaa jälleen ovensa 26.12. klo 15.00.

 

Tervetuloa Ouluun ja vieraaksemme!

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20, tai suoraan hotellin myyntipalvelusta, puh. 08 3123 255.

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min