Menu
Tarjoushinnalla uudistuneeseen Original Sokos Hotel Kimmeliin
Uusi Kimmel kutsuu tutustumaan

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Joensuun Kimmeliin!

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Joensuun Kimmeliin!

Koe pohjoiskarjalaista luksusta ja nauti paikallisten käsityöläisten taidonnäytteistä uudistetussa Original Sokos Hotel Kimmelissä. Pielisjoen rannalla sijaitsevan Kimmelin uudistustöiden ensimmäinen vaihe on nyt valmistunut. Itä-Suomen suurin tapahtumatalo tarjoaa S-Card-kanta-asiakkaille mahdollisuuden tutustua uudistuneeseen hotelliin vapaa-ajalla jäsenetuhinnalla. S-Cardilla saat vapaa-ajan yöpymisestä -10% alennuksen päivän hinnasta. Etuhintaan sisältyvät tietysti kaikki S-Card-edut ja kerrytät siitä myös S-pisteitä.

Tule vaikka heti! Valmiina ovat jo uudet standard-luokan huoneet sekä uusi BistroBar ja aamiaissali. Syyskuun 15.päivästä alkaen käytössäsi ovat myös superior-huoneet sekä sviitit ja upea uusi Bistro Heili herkullisine ruokineen ja raikkaine juomineen.


Varauskoodi: SCLOMA
Varausaika: 23.8 – 31.10.2021
Majoitusaika: 27.8. – 31.10.2021
Hinta: -10% päivän hinnasta
Varausehdot: Varaa kirjautumalla S-Card-asiakkaana sokoshotels.fi-verkkosivuilla tai Sokos Hotels -sovelluksessa. Varaukset ilman ennakkomaksua. Kuluton peruutus tulopäivänä aina kello 18 asti maksutta

Hintaan sisältyy:
Hintaan sisältyy majoitus aamiaisella sekä S-Card-palveluedut eli ateriaetu, perhe-etu ja lemmikkietu sekä hotellikohtaiset edut lisäksi varauksesta kertyy S-pisteitä sekä majoitusvuorokausi.

Näin teet varauksen:
Varaa etuhintainen huone Sokos Hotels -sovelluksella tai kirjautumalla S-Card-asiakkaana verkkopalveluumme. Käytä varauskoodia SCLOMA. Voit myös varata huoneen Sokos Hotellien myyntipalvelustamme tai suoraan hotellista. Mainitse varauksen yhteydessä hyödyntäväsi S-Card-etuhintaa SCLOMA.

Etu on voimassa:
Etuhinta on henkilökohtainen ja voimassa vain vapaa-ajan matkoilla. Maksu henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Etuhintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. S-Card jäsenyyden tulee olla voimassa majoituksen aikana. Hinta ei sisällä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.