Menu

Tervetuloa Rovaniemelle - tapahtumien keskelle


Tervetuloa teatterielämysten pariin Lappia -talolle!
Rovaniemen teatteri tarjoaa upeita elämyksiä sillä syksyn ohjelmistossa on mm. Nunnia ja Konnia -musikaali, Rosa Liksomin palkittuun kirjaan perustuvaa Everstinna sekä Arthur Milerin Kauppamatkustajan kuolema.
Lisätietoja täältä

Danny 80 vuotta - Kunniakierroksella Lappi Areenalla.
Pe 25.11.2022 klo 19.00
Suomalaisen viihdemaailman legendoihin lukeutuva Ilkka "Danny" Lipsanen lähtee syksyllä mittavalle kiertueelle juhlistaen samalla tulevaa 80-vuotissyntymäpäiväänsä. Kyseessä on Dannyn viimeinen koko Suomen kattava kiertue, ja hän haluaa sen myötä kiittää kaikkia ihailijoitaan vuosien varrella saamastaan tuesta. Lavalla nähdään myös Virve Rosti.
Liput alk. 59 €.  Ticketmaster.fi

Kaupungin tyylikkäin pakohuone Dooris escape 
"Kaamoksen väistyessä tyhjästä ylkerhosta paljastuu yllätys. Tutkijaryhmänne on kutsuttu selvittämään, mitä yötön yö on tuonut mukanaan tanssilattialle. Saatteko mysteerin ratkaistua ennen kuin aurinko laskee lopullisesti"
Lähdöt ke, pe ja la klo 14 alkaen, 2 tunnin välein. Viimeinen lähtö klo 20.
Ryhmäkoko 5-30 henkilöä. Kysy myös pikkujoulupakettia ruokailun kanssa.
Varaukset ja tiedustelut: Original Sokos Hotel Vaakuna Rovanimen myyntipalvelu: vaakuna.rovaniemi@sok.fi

Rovaniemen Joulunavaus 2022
La 19.11. klo 16 Rovaniemen Joulunavaus 2022. Joulupukin Pajakylä, Napapiiri.
Rovaniemen Joulunavaus on vuosittainen juhlava tilaisuus, joka avaa perinteisesti Joulukauden tunnelmallisessa Joulupukin Pajakylässä, jakaen joulumieltä ja hyvää tahtoa ihmisille ympäri maailman. Tapahtuma alkaa klo 16.00 Joulupukin Pajakylän keskusaukiolla lauantaina 19. marraskuuta. Jouluinen musiikki vie kuulijat joulun ja talven tunnelmiin. Joulunavaus huipentuu Joulupukin saapumiseen sekä puheeseen – mitäköhän Joulupukki haluaa meille tänä vuonna kertoa?

Tapahtuma on maksuton ja seurattavissa myös livenä Visit Rovaniemen Facebookissa sekä Livestreamin välityksellä 15.45 alkaen.
Tapahtuman kesto on n. 16.00 – 16.30. Tulethan tapahtumaan vain terveenä.

Muutokset mahdollisia.
Lisää kaupungin tapahtumia löydät Visit Rovaniemi