Menu

Terveiset Radisson RED Helsingin työmaalta

"On aivan mahtavaa olla tuomassa Helsingin ja koko Suomen hotellimaailmaan jotain aivan uutta! Radisson RED Helsingistä tulee todella upea, urbaani ja tyylikäs hotelli. En malta odottaa, että pääsemme toivottamaan vieraat tervetulleeksi Helsingin Radisson REDiin", hotellin operatiivinen päällikkö Mikael Heikkinen toteaa innostuneena.

"Olen junan tuoma oululainen ja vaikuttanut Helsingin hotellimaailmassa nyt reilun kuuden vuoden ajan. Kymmenen vuoden kokemus eri ravintoloista ja hotelleista ympäri Suomen luo erinomaisen pohjan uuden hotellin avausta varten."

"Radisson RED Helsinki tulee olemaan todella laadukas ja tyylikäs hotelli. Kaiken ytimessä on vieraanvarainen tiimimme, jonka RED-henkinen palveluasenne saa tilat täyteen potentiaaliinsa. Juuri tiimin rakentamiseen ovat ensimmäiset viikkoni tässä projektissa menneet", tuore päällikkö kertoo.

"Työssäni saan energiaa yhdessä tekemisen hengestä ja tiimini onnistumisista. Hospitality-bisneksen ydin on juuri persoonallinen palvelu ja vieraiden odotusten täyttäminen ja ylittäminen. Yhdessä tiimini kanssa kohtaamme vieraat yksilöllisesti. Kohtaamiset ovat tämän työn suola!"

"Suurimmat inspiraation lähteeni ovat Suomen upea luonto sekä Euroopan urbaanit kaupunkikohteet ja -kulttuuri. Tavoitteeni onkin tuoda jotain näistä molemmista Radisson RED Helsinkiin tavalla tai toisella", Heikkinen lupaa. Ja toivottaa vieraat tervetulleeksi kokemaan upean RED-elämyksen kesän jälkeen. 

Lisätietoja uudesta hotellistamme:
https://www.radissonhotels.com/fi-fi/hotellit/radisson-red-helsinki