Tekemistä Break Sokos Hotel Vuokatissa

Hotellialueemme sekä Särkisen ranta-alue tarjoavat lomaasi monipuolista tekemistä ja keskeinen sijaintimme varmistaa, että kaikki Vuokatin alueen palvelut ovat käytettävissäsi helposti. 

Vastaanotosta ostettavissa seuraavia palveluita tällä hetkellä erikoishintaan:           

  • Katinkullan kylpyläliput 15 €/aikuinen ja  12 €/lapsi (4-14v), alle 4 v. veloituksetta 
  • Lippuja Vuokatin Superparkkiin. Valittavanasi 2h, 4h tai koko päivän lippu, kysy lisää vastaanotostamme. SuperPark avaa ovensa kesän aikana.
  • Rantasauna vuokrattavissa, hinta 180 € / ilta, hinta sis. pyyhkeet 

Maksuvälineinä meillä käyvät myös ePassi, Tyky ja Smartum.

Vuokatti Superpark on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. SuperPark avaa ovensa kesän aikana. Katso lisää täältä.

Megazone Vuokatti sijaitsee Superparkin yhteydessä ja on avoinna 1.6. alkaen. Sopii kaikille seikkailunhaluisille ikää katsomatta. Katso lisää täältä.

Vuokatin Seikkailupuiston  rata sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä n 700 m päässä hotelliltamme ja on avoinna 1.6. alkaen päivittäin. Varaukset suoraan puistoon täältä »

Vuokatin urheiluopisto on avannut osan toiminnoistaan 1.6. alkaen. mm. ravintola Olas on avoinna. Katso tarkempi tiedote avoinna olevista palveluista tästä »

Vuokatin Vesiurheilukeskus sijaitsee keskellä Vuokattia Ahvenuksenlammella. Vesiurheilukeskuksella harrastetaan vesihiihtoa  erilaisin välinein käyttäen lammen ylittävää vetokaapelia. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Avajaiset la 6.6. Lisätietoja täältä » 

Bowl Circus Vuokatti tarjoaa normaali keilauksen lisäksi hohtokeilailua ja biljardia. Avaus lähiaikoina. Katso lisää tästä »

Vuokatti Safaris järjestää ympäri vuoden viikko- ohjelmaa jossa pääset tutustumaan esim. Husky- tarhalle. Uutuuksina SpeedBoat -ajelut ja Sun Tracker -risteilyt . Tutustu heidän monipuoliseen viikko-ohjelmaansa »

Holiday Club Katinkullan kylpylä ja harrastepalvelut ovat avoinna. Katso lisää avoimista palveluista tästä.

Jos pesäpallo on lähellä sydäntäsi tai haluat muuten vain kokea pesäpallon huumaa paikanpäällä, Sotkamon Jymyn kotipelit ovat silloin oikea paikka. Katso kotipelien aikataulut tästä.Yleisölle ohjeistuksia löydät täältä.

Pyöräillen Vuokatissa Vuokatti tarjoaa retkipyöräilyyn useita mielenkiintoisia reittejä sekä maastopyöräilijöille haastavia ylä- ja alamäkiä luonnon helmassa. Vaarassa kiertävät latupohjat ovat myös pyöräilijöiden käytössä. Katso lisätietoja ja reitit tästä.