Menu
S-Cardilla etuja työmatkoille
S-Cardilla etuja työmatkoille

Techtronicilla arvostetaan kattavaa hotellipeittoa ja hyviä korttiohjelmia

"Lyömätön hotelliverkosto, aktiivinen asiakkuuspäällikkö ja työmatkustajan elämää helpottavat korttiohjelmat. Siinä syitä keskittää työmatkustus S-ryhmän hotelleihin", kertoo Techtronic Industries Finland Oy:n maajohtaja Tommi Spännäri.

Techtronic Industries Finland maahantuo ja myy muun muassa sähkötyökaluja ja niiden lisätarvikkeita. Spännärin vastuulla on ammattilaisille suunnattu Milwaukee-brändi. Kuluttajille tutumpia lienevät yrityksen edustamat Ryobi-koneet. "Olemme ammattiakkutyökalujen markkinajohtaja niin Suomessa kuin maailmalla. Laadun lisäksi asiakkaamme arvostavat sitä, että meiltä saa monta tuoteryhmää yhdestä paikasta."

Samasta syystä yritys keskittää majoitus- ja ravintolaostonsa S-ryhmään.  "Hotellipeittohan on lyömätön, kukaan muu Suomessa ei pysty tarjoamaan vastaavaa. Meillä matkustetaan niin paljon, että hotelleja tulee löytyä kaikkialta Suomesta."

Maajohtaja haluaa nostaa esiin myös hyvän asiakkuusvastaavan merkityksen. "Yhteyshenkilömme S-ryhmässä – myyntipäällikkö Niina Turunen – on loistava omassa työssään. Hän tekee niin minun kuin matkustavan henkilökuntamme elämän helpoksi aktiivisella otteellaan."

S-ryhmän korttiohjelmia hyödynnetään laajasti työmatkoilla
 

"S-Business on maksuvälineenä kätevä. Työntekijöiden ei tarvitse tehdä erillisiä matkalaskuja, kun kaikki ostot kertyvät koontilaskulle. Ja huonevaraukset tehdään Sokos Hotels -applikaation kautta", Spännäri kertoo.

"Henkilökohtaiset S-Cardit ovat sitten kermaa kakun päälle - pientä hyötyä itselle pisteiden ja ateriaetujen muodossa, kun ollaan paljon tien päällä."

Joulukausi ja henkilöstön palkitseminen on jo Spännärin mielessä. "Tänäkin vuonna tulemme antamaan henkilöstöllemme S-ryhmän lahjakortit kiitokseksi hyvästä työstä. Jokainen voi käyttää lahjan haluamaansa palveluun; hotelliyöhön, ravintolaelämykseen tai vaikka jouluruokien ostoon Prismasta. Näitä lahjoja arvostetaan."

Maajohtaja itse kokee palkintona sen, että yritys kasvaa kaksinumeroisesti tänäkin vuonna. Myös henkilöstömäärä jatkaa voimakasta kasvuaan myös tulevaisuudessa.