Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
26.03.2017

Täysi kattaus lentopalloa pääkaupunkiseudulla

Harvoin on nähty näin upeaa kattausta lentopalloa pääkaupunkiseudulla! 8 000 junioria (7-22 v.) valtaa Vantaan Myyrmäen Urheilupuiston kesäkuun 8.-11. päivä. Luvassa on lentiksen ilotulitusta, noin 5 000 peliä, hauskan pitämistä, ystävien tapaamista ja upeaa oheisohjelmaa. Maailman suurin juniorilentisturnaus Fortum Power Cup vetää väkeä myös lajin ulkopuolelta. Lentopallon pelaamisen voi aloittaa missä iässä tahansa, ja perheet ovatkin tervetulleita Myyrmäkeen tutustumaan kaikille sopivaan, mukavaan lajiin. http://www.powercup.info/

 

Huippulentistä Hartwall Arenalla

Samaan aikaan Fortum Power Cupin kanssa lentopallon miesten maajoukkue pelaa kovatasoista ja arvostettua Maailmanliigaa. Jääkiekko- ja konserttipyhättönä tunnettu Hartwall Arena tarjoaa katsojille ensimmäistä kertaa maailmanluokan lentopalloa. Suomen maajoukkue kohtaa Hartwall Arenassa Australian, Kiinan ja Slovakian.

Lentopallo tarjoaa yleisölle huikeita elämyksiä! Pelin tempoon ja intohimoisten fanien elämöintiin on helppo tulla mukaan, vaikka olisi ensimmäistä kertaa lentopallo-ottelussa.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon johdolla maajoukkue taistelee aina viimeiseen pillin vihellykseen asti. Maailmanliiga on tärkeä askel matkalla kohti elo-syyskuussa pelattavia Puolan EM-kisoja.

Maailmanliigaa Hartwall Arenalla 8.-10. kesäkuuta. http://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/tapahtumat/maailmanliiga-2017.html