16.01.2018

Tapahtumalomalle Pasilaan

Tapahtumalomalle ihan tähän lähelle? Lämminhenkinen Original Sokos Hotel Pasila palvelee sinua tapahtumien keskipisteessä.
 
Olitpa sitten tulossa jännittämään kevään KHL otteluita, osallistumaan messuille Messukeskukseen tai nauttimaan Hartwall Arenan monipuolisesta keikkatarjonnasta, Original Sokos Hotel Pasila on oiva kumppani minilomallesi.
 
Meille on helppo saapua niin bussilla, raitiovaunulla, kuin junallakin. Juna tuksuttaa läheiselle Pasilan asemalle kätevästi myös suoraan lentokentältä. Omalla autolla saapuville löytyy runsaasti pysäköintitilaa niin pihalta, kuin lämpimästä autohallistammekin.
Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka Hartwall Arenan sisäänkäynnille, ja Messukeskukseen pääset kätevästi kävellen tai raitiovaunulla 7. Tapahtumapäivän ruuhkista ja pysäköintiongelmista ei tarvitse huolehtia.
 
Ennen illan tapahtumia tunnelmaan voit valmistautua esimerksi Ravintola Sevillan tai Bar Bölen herkuista nauttien. Pöytävarauksen suosittelemme tekemään jo huonevarauksen yhteydessä.
Messupäivän tai mukavan konsertti-illan jälkeen on hyvä köllähtää pehmeään sänkyyn rentouttaville unille. Aamulla sinua odottaa monipuolinen ja herkullinen aamiainen Pasilan tapaan.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone