Talvinen makumatka Gunnarissa

Gunnarin syys-talvilistalla makumaailma on vaihtunut kesäisen raikkaasta syksyiseen ja intensiivisempään. Makuihin ja tuoksuihin, jotka kietovat nautiskelijat syvään syleilyynsä iltojen viilentyessä. Ruokalista on valmistunut Gunnarin keittiötiimin taitavissa käsissä. Inspiraatio annoksiin on lähtöisin luonnosta ja rakentunut lähituottajien upeiden raaka-aineiden ympärille. Lista nojaa skandinaavisiin tukipilareihin, joiden rinnalle on rohkeasti tuotu maailmalta matkamuistoksi kerättyjä makuja, luoden annoksiin uudenlaista syvyyttä.

11.1. alkaen suosituksena myös talviherkkuna tunnettu blini.

#annaperiksiaisteille

 

Tutustu ruokalistaan ja tee pöytävaraus TÄSTÄ>> 

Lue lisää keittiötiimimme inspiraation lähteistä>>