Taloudellista hyvinvointia lähiseudulle

Hotellit luovat paikkakunnallaan taloudellista hyvinvointia paitsi tarjoamalla työpaikkoja ja maksamalla veroja myös ostamalla mahdollisimman paljon paikallisten tuottajien tuotteita sekä käyttämällä paikallisten yritysten palveluja esimerkiksi rakennushankkeissa.

 

Mikkeliläisen OiOi-firman interaktiivinen seinä hankittu Mikkelin Vaakunaan
 

Mikkeliläinen OiOi-yhtiö on kehittänyt uudenlaisen vuorovaikutteisen elämysympäristön yökerhoihin. Ratkaisun keskiössä on jättimäinen kosketusnäyttö, jota voidaan ohjata kosketuksen lisäksi mobiilisti sekä äänen tai liikkeen avulla. Kyseessä on koko maailmassa ainutlaatuinen tilaelementti, ja se otettiin käyttöön ensimmäistä kertaa 5.12.2015 Bar'n' Night Vaakuna -yökerhossa Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä.

http://www.epressi.com/tiedotteet/pankit-ja-rahoitus/uusi-suomalaiskeksinto-mullistaa-yleisotilaisuuksien-jattinaytot-maailman-ensimmainen-elamysymparisto-avataan-lauantaina-mikkelissa.html

 

Paikalliset toimijat uudistivat Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunaa
 

"Uudistustöidemme pääurakoitsija, Vaasalainen MTM Rakennus Oy, osoitti hienoa ymmärrystä liiketoimintamme luonnetta kohtaan kunnioittamalla niin sovittuja aikatauluja, työskentelyaikoja, melutasoa, liikkumista kuin siisteyttäkin." – hotellinjohtaja Max Hellqvist


Vaasan Puu & Venetyö toimitti kaikki puuseppäkalusteet. Sähkösuunnittelu ja kaikki sähkötyöt olivat paikallisen Caverionin ja Aveconin kädenjälkeä.


Hotellihuoneiden tyhjennykset ja uudelleen kalustaminen hoidettiin paikallisten urheiluseurojen avustuksella.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.