05.04.2018

TAIDEKAUPUNKILOMA PIETARIIN

 

Nauti taiteesta pohjoisessa pääkaupungissamme. Solo Sokos Hotel Vasilievsky on täyden palvelun galleria -hotelli, joka sijaitsee Vasilin saarella lähellä keskustaa. Modernin taiteen-, valokuvauksen- ja kuvanveiston-taiteilijat järjestävät jatkuvasti päivittyviä näyttelyitä hotellin sisätiloissa. Esimerkiksi viimeinen näyttely oli omistettu mystisille Pietarin kaupunkipihoille. Ja nyt nuorten lahjakkaiden tukemiseksi on näytteillä seuraavien taiteilijoiden teoksia: Elisa Härmälä, Ilkka Aho, Sebastian Grönwall. Nuorten taitelijoiden teokset ovat täynnä romanssia jotka kuvaavat täydellistä pohjoismaisemia. Suomalaisten erityinen yhteys luontoon on edelleen huomiota herättävä aihe naapurimaiden nykytaiteissa.

Venäjän suurin nykytaiteenmuseo "Erarta" on myös hotellin yhteistyökumppani, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan hotellin asiakkaille erityisetuja. Taide-viikonloppu Solo Sokos Hotel Vasilievsky:ssä on täynnä kulttuuritapahtumia ja uusia löytöjä. Matka Pietariin on täydellinen tapa rentoutua ja irtautua arjen hälinästä.

Kun varaat "Junior Sviitin" tai "Sviitin", tarjoamme veloituksetta pääsyliput Erartaan, jossa sijaitsee Venäjän suurin kokoelma nykytaidetta. Museon kokoelmiin kuuluu venäläisten taiteilijoiden töitä 20-vuosisadan jälkipuoliskolta sekä 21-vuosisadan alusta: maalauksia, grafiikkaa, veistoksia, esineitä, installaatioita. Huomio: Saat lipun suoraan hotellin vastaanotosta, lippu annetaan per vierailu.

Hinta: alk.100 € (Lopullisen hinnan ruplissa näet varaushetkellä sokoshotel.fi sivulta). Varaamalla huoneen S-etukortin tai S-cardin avulla saat lisä etuja ja alennuksia.

Hintaan sisältyy:

- Majoitus "Junior Sviitissä" tai "Sviitissä"

- Liput Erarta taidemuseoon

 

Lisätietoja ja varaukset:

reservations@shotels.ru

+7 (812) 335-22-13

 

P.S. Muistutamme, että kaikki Solo Sokos Hotel Vasilievskyn vieraat saavat 50%: n alennuksen sisäänpääsylipusta ylelliseen Palace Bridge Wellness Club –spa:han. Molemmat hotellit sijaitsevat Vasilin saarella, kävelymatkan päässä toisistaan.