Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
21.09.2017

Syyslomaviikko Hotelli Villassa 15.-22.10.2017

Hintatiedot ja huonevaraukset tästä.

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen ravintolat palvelevat Original Sokos Hotel Villan asiakkaita. Tututustu Torni Tampereen ravintoloihin alla olevista linkeistä ja tee samalla pöytävaraus. Grill Itissä myös lastenlista.

Grill It!

Paja Bar

Moro Sky Bar

 

Alla vinkkimme Tamperelaisiin aktiviteetteihin!

 

ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN POSITIIVIA KOKEMUKSIA JA AKTIIVISTA YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Sisäkiipeilypuisto Irti Maasta sijaitsee aivan hotellin vieressä, Tullintorin kauppakeskuksessa. Varaa kiipeilyaikasi tästä.

 

LASERSOTAA KESKELLÄ KAUPUNKIA

Megazone on futuristinen sisäliikuntapeli,jota voit pelata aivan hotellin vieressä, Tullintorin kauppakeskuksessa. Varaa peliaikasi tästä.

 

LAITA TAITOSI ÄÄRIMMÄISELLE KOETUKSELLE JA KOE AINUTLAATUINEN SEIKKAILU

Haasta itsesi, perheesi tai ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat Prison Islandilla, joka sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa, hotellin vieressä.

Katso lisää tästä.

 

KARMIVA KARNEVAALI SÄRKÄNNIEMESSÄ

Särkänniemessä vietetään koulujen syyslomaviikolla 14.-21.10.2017  klo 13 – 21. Karmivaa karnevaalia (maanantaina 16.10. pimeyden olennot huilivat ja puisto on suljettu). Osta tapahtuman sisäänpääsyliput ja rannekkeet edullisemmin ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta!

 

SISÄAKTIVITEETTIPUISTO SUPERPARK SÄRKÄNNIEMI 

SuperPark Särkänniemi on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Tampereella Särkänniemessä sijaitsevasta SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Superparkin lippuja myynnissä hotellin vastaanotossa 17€ / kpl.

 

MAAILMAN AINOA MUUMIMUSEO

Kävelymatkan päässä hotellista sijaitsee kesäkuussa avattu muumimuseo , joka on visuaalisesti kaunis elämys niin aikuisille kuin lapsillekin.

 

Kysy lisää vastaanotostamme, Tampere on täynnä mahdollisuuksia ja kerromme niistä mielellämme lisää.