Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Original Sokos Hotel Tapiola Garden Espoo
01.07.2014

Syyslomalla tekemistä lapsille Tapiolassa

Espoon Tapiolasta ja sen lähiseuduilta löytyy paljon erilaista tekemistä kaikenikäisille lapsille. Majoittuessanne Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa voitte lähteä näillä Onni Oravan menovinkeillä katsastamaan, mitä kaikkea tekemistä Espoosta löytyykään!

Katso hirvittävän hienot syyslomatarjoukset täältä!

Lelumuseo Hevosenkenkä

Lelumuseo Hevosenkenkä sijaitsee WeeGee:n näyttelukeskuksessa Tapiolassa. Museossa pääset tutustumaan suosituimpiin leikkikaluihin menneiltä vuosikymmeniltä ja ihmettelemään pienoisrautateitä.

http://www.lelumuseohevosenkenka.fi/etusivu

Angry Birds -leikkipuistot

Uusi Angry Birds-leikkipuisto on avattu Leppävaaraan! Vihaiset linnut ja viekkaat possut seikkailevat puiston erilaisissa kiipeilytelineissä, keinuissa ja liukumäissä. Puistossa riittää tekemistä kaikenikäisille. Myöskin Espoon Oittaalla on Angry Birds - leikkipuisto.

http://www.visitespoo.fi/matkailuopas/nae_ja_koe/lapsiperheille?id=oittaan+angry+birds+-leikkipuisto-959

HopLop

HopLop Tapiola on Esport Arenalla sijaitseva liikuntaseikkailupuisto, vain pienen bussi- tai ajomatkan päässä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista. HopLopissa seikkaillaan linnoissa, sukelletaan pallomereen, kurvaillaan autoradalla ja lasketaan hurjista liukumäistä!

http://www.hoplop.fi/puistot/espoo

Vesipuisto Serena

Vesipuisto Serena on perinteinen kohde lapsiperheille, jonne on vain puolen tunnin ajomatka Tapiola Gardenista! Pohjoismaiden suurimmassa vesipuistossa polskivat vesipedot vauvasta vaariin useissa altaissa, hurjissa liukumäissä ja kesäisin myös ulkoaltaissa.

http://www.serena.fi/waterpark/

Teatteri Hevosenkenkä

Teatteri Hevosenkenkä on vuonna 1975 perustettu nukke- ja musiikkiteatteri, joka sijaitsee Espoon Mankkaalla. Teatterin ohjelmisto on suunnattu erityisesti alle 12-vuotiaille lapsille.

http://www.hevosenkenka.fi/etusivu

 

Katso lisää menovinkkejä lapsiperheille Visit Espoon sivuilta!