Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Solo_Sokos_Hotel_Torni_Helsinki_Suomi100
Senaatintori
17.07.2017

Suomi 100 – juhlavuoden tapahtumat Helsingissä

Solo Sokos Hotel Torni onnittelee 100–vuotiasta Suomea!

Helsinki on vuonna 2017 yhä tapahtumarikkaampi, kun juhlavuoden kunniaksi kaupungissa tapahtuu ja erilaisia juhlia on ympäri vuoden. Tutustu tapahtumien kirjoon Visit Helsingin verkkosivuilta.

 

-Käy ainakin katsomassa upeaa Baletti spektaakkelia, joka saa ensi iltansa marraskuussa.

Kalevalanmaa

"Kenneth Greven uusi teos ylittää taidemuotojen rajoja. Kansallisoopperan ja -baletin yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden suursatsaus on järkälemäinen teos Suomen historiasta – ja tulevaisuudesta.

Tarina ammentaa häpeilemättä tämän maan historian ja kulttuurin merkkipaaluista ja yhdistää rohkeasti eri taidemuotoja keskenään. Luvassa on leikkisä, hullu ja koskettava teos, joka voi syntyä vain ulkopuolisen silmin.

Tanskalaisen Kenneth Greven vuodesta 2008 alkanut kausi Kansallisbaletin taiteellisena johtajana päättyy vuonna 2018. Kalevalanmaa on yhtä aikaa kiitosvirsi, ylistyslaulu ja tukkapölly Suomen kansalle. Se sukeltaa syvälle suomalaisuuden ytimeen. Ymmärrämmekö me meidän juuremme? Tiedämmekö me mihin olemme menossa? Vieläkö meistä löytyy sisua mennä läpi harmaan kiven niin kuin joskus ennen?" Suomi 100 -verkkosivut.