Kuva Visit Tampere Laura Vanzo

Staycation-elämyksiä tamperelaisittain

Staycation-lomalla maisemanvaihto hoituu helposti kotikaupungin hotellissa. Hammasharja on nopeasti pakattu, sauna valmiiksi lämmin, sängyssä puhtaat lakanat eikä aamiaistarpeita tarvitse pysähtyä ostamaan matkalla. Sokos Hotellissa muut huolehtivat ja sinä keskityt nauttimaan!
 
Kumpi näistä Tampereen viihtyisistä Sokos Hotelleista on sinun kakkoskotisi?
 
Onko staycation-kohteesi idyllinen ja tunnelmaltaan lämmin Original Sokos Hotel Villa? Putiikkihotellin jokainen huone on yksilöllinen ja kädentaidot tulevat esiin kaikkialla. Kääriydy käsin kudottuun torkkupeittoon ja asetu mukavasti keinutuolin syleilyyn – nyt on päiväunten aika! Aamiaseksi voit valita rauhallisen, suppeamman aamiaisen Original Sokos Hotel Villassa tai kattavan ja monipuolisen aamiaisen Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa.
 
Rakastatko korkeita paikkoja, Manserokkia ja paikallista historiaa?
 
Silloin 88 metrin korkeuteen kohoava Solo Sokos Hotel Torni Tampere on sinun valintasi. Illallinen puuhiiligrillistä, livemusiikkia paja Barissa ja illan päätteeksi hotellin huipulle Moro Sky Bariin – tämä baari tarjoaa huikean näköalapaikan kaupunkiin. Kömmi laadukkaaseen vuoteeseen ja herää virkeänä runsaalle ja herkulliselle aamiaiselle. 
 
Kaupungilla riittää tekemistä! 
 
Kun löhöily alkaa riittää, kurota korkeuksiin: ajele hissillä Näsinneulan huipulle, kipua Pyynikin näkötorniin ja katsele Pispalan harjuja.
 
Tampere on myös gallerioiden ja erikoisten museoiden luvattu kaupunki. Onko Kivimuseo tai Lenin-museo jo katsottu? Piipahda panimoravintoloissa tai nauti kahvit kauppahallin kahviloissa – ja kun nälkä iskee, kiinnostavia ruokapaikkoja on vaikka kuinka paljon. Ja kyllähän sitä mustaa makkaraa pitää vähän maistaa! Pian tämä kaikki on toivottavasti taas mahdollista.
 
Tampere on kuuluisa laadukkaista teattereistaan. Katso ohjelmisto ja nauti huippunäyttelijöiden tarjoamasta elämyksestä.  
 
Varaa heti oma tamperelainen staycation ja lähde nauttimaan!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.