Menu

Staycation by Original Sokos Hotel Presidentti

Viettäisitkö unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, hienostuneen hääyön, tyylikkään business-matkan tai ekstempore miniloman suomalaisia ilmiöitä esittelevässä tunnelmassa?
 
Varaa tärkeään tilaisuuteesi upea design-sviitti kaupungin ydinkeskustasta – arvokkaalla näkymällä eduskuntatalon suuntaan!
 
Original Sokos Hotel Presidentistä löytyy 4 erilaista Ivana Helsinki-sviittiä: voit valita satumetsän mystisestä tunnelmasta, suomalaisesta sisusta, lempeästä talvimyrskystä vai kesäisestä juhannustunnelmasta? Suunnittelija Paola Suhonen on maalaillut sviitteihimme ihania yksityiskohtia isolla pensselillä! Ja mikäli haluat vieläkin hulppeammat tilat, niin kirsikkana kakun päällä löytyy tietenkin meidän ylimmän kerroksen upea Presidentti-sviittimme!
 
Kaikissa sviiteissä on makuuhuone ja olohuone sekä oma sauna; suomalainen ilmiö parhaimmillaan. Olohuoneen sohvaryhmässä rentoudutaan ja kuuden hengen ruokapöydän ympärillä voi pitää pienen kokouksen tai nauttia vaikka illallisen. Tilassa on kaksi isoa tv:tä sekä kahvikone kahvittelutarvikkeineen. Makuuhuoneessa nukutte laadukkaassa 180 cm leveässä parivuoteessa, ja pukeutumishuoneen vuodesohvaan petaamme lisävuoteen tarvittaessa. 
 
Sviiteissa on varustuksena
  • Parkettilattia
  • Parivuode
  • Sauna
  • Vedenkeitin
  • Tallelokero
  • Minibaari

Huonepalvelustamme voit tilata pientä suolaista ja makeaa herkutteluhetkiin - kysy henkilökunnaltamme apua sopivan viinin valitsemisessa. Voit myös tilata kokonaisen illallisen juomineen meidän mestarillisesta Bistro Manusta.

Juhlista hyvin nukuttua yötä tilaamalla aamiainen kuohuvalla huoneeseesi. Kuinka usein siihenkin on mahdollisuus? Nyt on, ja olet sen ansainnut! 

 

Lisätietoja:
 
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. +358 20 1234 608
 
Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 51 snt/min + pvm/mpm, 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.