Sporttiklubi, Sporttiklubietu, Eckerö Line
Risteile Eckerö Linella
05.04.2017

Sporttisesti Suomenlahdella - Eckerö Linen miniristeilyt & päiväristeilyt Tallinnaan

Kun kausi on pulkassa ja peli vihelletty poikki, on siinä hieno paikka joukkuematkalle Suomenlahdelle tai sen ylitse. Eckerö Linen päiväristeilyt Tallinnaan ja miniristeilyt ovat oivallinen keino tiimihengen ylläpitoon tai helppojen joukkuematkojen järjestämiseen. 
 
Risteilyjen ajaksi voitte varata käyttöönne Eckerö Linen kokouskeskuksen ja loungen -tilat, joissa onnistuvat esimerkiksi palaverit, pelitaktiikoiden läpikäynti tai vaikka vain rauhoittuminen oman porukan kesken. Kokouspaketteihin sisältyvät monipuoliset tarjoilut ja kokoushuoneiden tekniikka. Lisäksi on mahdollista hyödyntää laivan muita palveluja. Lounge on puolestaan 36-paikkainen rauhalliseen matkustukseen sopiva tila, jossa on matkan aikana tarjolla muun muassa pikkusuolaista, erikoiskahveja sekä virvokkeita.
 
Eckerö Linen ryhmämyynti auttaa valitsemaan sopivat risteilyt ja räätälöi reissupaketista juuri teidän tarkoitukseenne sopivan kokonaisuuden. Ryhmäetuna saatte risteilyt ja reittiliput jopa -15%-alennuksella. Heitä siis pallo Eckerö Linen ryhmämyynnille ja järjestä kaikkien aikojen risteilymatka joukkueellesi.
 
Puh. (09) 2288 540
Avoinna ma-pe 8.30-17.00

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone