sporttiklubi urheilu majoitus vantaa flamingo
27.03.2017

Sporttiryhmille edullinen majoitus Vantaan Sokos Hotelleissa

Vantaa on kaikki!

Vantaa tarjoaa pelireissuille koko paketin: mukavan ja turvallisen majoituksen, maistuvat menut, onnistuneen oheisohjelman ja helpot kulkuyhteydet. Original Sokos Hotel Vantaalla ja Break Sokos Hotel Flamingolla on pitkät perinteet sporttimajoitusten järjestämisessä. Molemmat hotellit sijaitsevat lentokentän läheisyydessä ja Helsingin nähtävyyksien välittömässä tuntumassa. Erityisesti Original Sokos Hotel Vantaan sijainti Tikkurilan aseman kupeessa takaa vaivattoman liikkumisen junayhteyksiä hyödyntäen.

Molemmat hotellit haluavat tukea nuorten urheilua tarjoamalla majoitusta edullisilla sporttihinnoilla ja sporttiklubieduilla. Ruokailut järjestämme ryhmille huokeilla sporttimenuilla, juuri teidän peliaikatauluihin sopien.

Hinnat Vantaan Sokos Hotelleissa:

  • Sporttimenut 14,50 €/hlö
  • Sporttimajoitus, Original Sokos Hotel Vantaa alk. 38 €/hlö/vrk/2 hh
  • Sporttimajoitus, Break Sokos Hotel Flamingo alk. 47 €/hlö/vrk/2 hh 

 

Myös bussien pysäköinti on ilmaista ja vaivatonta. Busseilla pääsee aivan pääovien välittömään läheisyyteen ja bussien parkkeeraus kätevästi hotellien viereen onnistuu.

Original Sokos Hotel Vantaalla on tarjolla asiakkaille iltaisin asiakassaunat sekä koko päivän käytössänne reilun kokoinen kuntosali.

Break Sokos Hotel Flamingossa luppoajan suunnittelussa voitte hyödyntää koko Flamingon viihdekeskuksen mahtavaa vapaa-ajan tarjontaa. Jumbosta saa vielä viimehetken pelivarusteet tai tuliaiset kotiin 150 erikoisliikkeen laajasta valikoimasta

Vantaalta löytyvät tiedekeskus Heureka, Fazerin vierailukeskus, vauhdikas Superpark ja ihastuttava luontokohde Kuusijärvi.

Haluamme olla teidän mukana rakentamassa onnistunutta tapahtumaa ja mahdollistaa teille kaikille ikimuistoisen pelimatka!

Tervetuloa!

Break Sokos Hotel Flamingon ja Original Sokos Hotel Vantaan henkilökunta

 

Tutustu hotelleihimme:

Original Sokos Hotel Vantaa » Break Sokos Hotel Flamingo »

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, Puh. 020 1234 600. Mainitse Sporttiklubin jäsenyydestä hotellivarausta tehdessäsi.

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone