Menu

Solo Sokos Hotel Paviljongin monipuolisella kuntosalilla treeni kulkee

Kuntosalitreenaaminen on aina vain mukavampaa hotelliyöpymisen yhteydessä Solo Sokos Hotel Paviljongissa. Valoisaa ja nykyaikaisin laittein varusteltua kuntosaliamme on uudistettu yhä paremmaksi ja toimivammaksi. Uudistuksia tehdessämme olemme huomioineet asiakkailtamme tulleet toiveet.

Kuntosalin painovalikoimaa on lisätty ja vapaan harjoittelun aluetta laajennettu. Nyt salillamme pääsee harjoittelemaan myös SMITH-laitteella, joka takaa helpon, turvallisen ja monipuolisen harjoittelun.

Helpottaaksemme kuntosalitreenauksen alkuun pääsemisessä meiltä löytyy myös treeniohjelma, jonka avulla on helppo ja miellyttävä treenata. Treeniohjelman on laatinut Klub 1 Liikuntakeskuksen Ida.

Kuntosali on majoittuvien asiakkaidemme käytettävissä viikon jokaisena päivänä: ma-pe klo 6:30-21:30 ja la-su klo 7:30-21:30.

Tänä keväänä meidän kuntosalilla filmattiin video, jossa ovat mukana Body Fitness maailmanmestari 2019 Senni Nieminen ja Marko Pitkänen, jonka lajina on Classic Bodybuiding. Hekin tykkäsivät meidän salistamme kovasti. Videon on kuvannut Tomi Rehell.

Kurkkaapa video täältä