Menu
Heymo by Sokos Hotels Espoo Keilaniemi
Heymo 1 by Sokos Hotels avaa ovensa Espoon Keilaniemeen ensi keväänä.

Sokos Hotels tuo Suomeen uudenlaisen hotellityypin – Ensimmäinen Heymo aukeaa Espoon Keilaniemeen keväällä 2022

Tiedote 19.11.2021 klo 9.00

Sokos Hotels tuo Suomen hotellikenttään uudenlaisen flexible service -hotellikategorian. Uusi, Heymo by Sokos Hotels mukautuu joustavasti kunkin matkaajan mieltymysten mukaan, ja hotellivieras maksaa vain siitä, mitä kulloinkin tarvitsee. Ensimmäinen Heymo avaa ovensa keväällä 2022 Keilaniemessä.

Vuosi 2022 on hotellialan elpymisen vuosi lähes kaksi vuotta jatkuneen pandemia-ajan jälkeen, sanoo ketjujohtaja Harri Ojanperä SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta. Matkailun murroksessa hotellialakaan ei palaa Suomessa täysin entiselleen, ja siksi Sokos Hotels lanseeraa perinteisten hotelliensa rinnalle kokonaan uuden hotellikategorian, jossa hotellivieras maksaa vain siitä, mitä kulloinkin tarvitsee. 

- Yhä useammat matkaajat, etenkin milleniaalit ja Z-sukupolvi, matkaavat metsästääkseen alati uusia, omannäköisiään kokemuksia. Heymon ytimessä on laadukas peruspalvelu, jota vieras voi täydentää vapaasti omien tarpeiden mukaan ostamalla palveluita joko hotellista tai sen ulkopuolelta. Emme ole mustasukkaisia vieraista, vaan pikemminkin innostamme heitä tutustumaan eläväiseen kaupunkiin. Heymo on luotu alustaksi kaupungin kokemiseen, Ojanperä kertoo. 

Sokos Hotels -ketjun uuden hotellityypin ensimmäinen hotelli Heymo 1 by Sokos Hotels avaa ovensa Espoon Keilaniemeen ensi keväänä. Se toimii Heymo-hotellityypin testialustana: hotellityyppiä on tarkoitus jatkokehittää yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on, että tulevina vuosina Heymo levittäytyy suurimpiin kaupunkeihin ympäri Suomen. 

Heymon erikoisuuksina all day breakfast ja suuret ryhmähuoneet 

Sokos Hotels palaa uudella flexible service -kategoriallaan hotellien tarkoituksen alkulähteelle – hyvin nukuttuihin yöuniin. Heymon huone on varustettu laadukkaalla sängyllä, vuodevaatteilla ja pyyhkeillä. Loput valinnat ovat yöpyjän itse päätettävissä. 

- Ekologisin tuote on se, mitä ihminen ei koskaan osta ja mitä kukaan ei valmista. Ylitsepursuavalta tavaramäärältä vältytään, kun käytetään vain sitä, mitä tarvitaan, sanoo kehityspäällikkö Jukka Kaartinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta. 

Kaartisen mukaan Heymoa suunnitellessa kuunneltiin tarkalla korvalla asiakkaiden mieltymyksiä ja tutkittiin Sokos Hotellien rikasta asiakasdataa. Heymo tuokin suomalaiseen hotellikenttään paljon uutta: esimerkiksi aamiaista saa koko päivän erityisestä aamupalaälykaapista. Hotelliin kirjaudutaan sisään ja ulos automaateilla, jotka mahdollistavat asioinnin ilman pitkää jonotusta ja mihin kellonaikaan tahansa. Vastaanottovirkailijoiden sijaan Heymossa on fixereitä, ja henkilökohtaista palvelua saa aina tarvittaessa, vuorokauden ympäri. Huonevalikoimasta löytyy myös suurempia, peräti seitsemän hengen ryhmähuoneita, jotka seurue voi varata itselleen. Lisäksi yhtä, Lucky you -nimistä huonetta ei pysty lainkaan varaamaan, vaan se arvotaan joka päivä. 

Lue lisää Heymosta: www.sokoshotels.fi/heymo

 

Lisätiedot:
Harri Ojanperä, ketjujohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 82871 / 0500 421 175 tai sähköposti harri.ojanpera@sok.fi.
Jukka Kaartinen, kehityspäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, puh. 010 76 82764 tai sähköposti jukka.kaartinen@sok.fi.

Heymo
Heymo on flexible service -kategoriaa edustava Sokos Hotellien hotellityyppi. Flexible service tarkoittaa sitä, että siinä asiakas maksaa vain siitä, mitä tarvitsee. Heymossa laadukasta peruspalvelua voi täydentää digitaalisesti hankittavilla palveluilla, ja asiakaspalvelua on saatavilla 24/7. Ensimmäinen Heymo avautuu Espoon Keilanimeen keväällä 2022, minkä jälkeen ketju laajenee Suomen suuriin kaupunkeihin. Heymo - Stay in the city, not in a hotel.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.