Menu

Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit mukana tukemassa nuorten ammattiurheilua

Yleisurheilun alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruuksista kilpaillaan Espoon Leppävaaran stadionilla 13.–16.7.2023. Kilpakävelyt alkavat jo päivää aiemmin 12.7.2023. Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit ovat kilpailuiden pääyhteistyökumppani ja majoittavat kisoihin osallistuvat maajoukkueet hotelleihin Espoossa ja Helsingissä. 

– Olemme erittäin iloisia kumppanuudesta, jonka ansiosta voimme tarjota eri Euroopan maista tuleville noin 1100 urheilijalle ja 400–500 muulle joukkueen jäsenelle laadukkaan majoituksen, kiittelee EM-kilpailuiden johtaja Harri Lammi.

Osta kisaliput etuhintaan 

Alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruuskisat ovat yksi kesän suurimpia kansainvälisiä urheilutapahtumia Suomessa, ja osana yhteistyötä tarjoamme S-Etukortin omistajille pääsyliput kisoihin 2 € alennuksella.

Etu on voimassa 13.–16.7.2023 aurinkokatsomoon ja lippuja on rajoitettu määrä/kisapäivä.

Varaa kisamajoitus etuhintaan

Varaa majoitus alennettuun hintaan ja nauti hyvistä unista vauhdikkaan kisapäivän päätteeksi. Hotellimme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran stadionilta sekä Helsingin ydinkeskustan palveluista.
Tutustu hotelleihin ja varaa kisamajoitus koodilla EM2023

Etuhintainen majoitus on voimassa 10.-17.7.2023. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.

Nuorten urheilua tukemassa 

Yhteistyö alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruuskisojen kanssa vahvistaa Sokos Hotellien ja Radisson Blu -hotellien tahtotilaa tukea nuoria ammattiurheilijoita. 

– Maajoukkueiden jäsenille tarjotaan hotelleissa täyshoito ja joukkueille laaditaan yhtenäiset ruokalistat. Joukkueet voivat myös hyödyntää hotellien kokoustiloja. Lisäksi EM-kilpailun järjestäjillä on hotelleissa infopiste, Lammi kertoo. 

Moni maajoukkueille tarjotuista palveluista ovat myös osa Sporttiklubi-jäsenohjelmaa, jonka tarkkaan harkitut edut auttavat urheilijoita valmistautumaan ja palautumaan urheilusuorituksesta. Sporttiklubi on S-ryhmän hotellien, Suomen ja Viron Sokos Hotellien sekä Suomen Radisson Blu -hotellien yhteinen jäsenohjelma. Kotimaiset urheiluseurat voivat liittyä Sporttiklubiin maksutta ja nauttia edullisista sporttihinnoista sekä upeista ja palkitsevista eduista. Lisätietoa Sporttiklubista »