10.04.2019

Sokos Hotellien parhaat palkittiin

"Parhaiden onnistujien palkitseminen on tärkeä tapa vahvistaa hyvää palvelu- ja johtamiskulttuuria sekä sitouttaa henkilökuntaa. Juhlistamalla hyviä suorituksia haluamme kiittää onnistumisista ja tarjota voittajille heidän ansaitsemansa hetken valokeilassa", toteaa kehitysjohtaja Peter Jung SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

"Samalla palkitsemistilanne on muille tiimeille kollektiivinen päätös kohti seuraavan vuoden ykköspaikkaa", Jung toteaa ilahtuneena. "Se tapahtuu omaa toimintaa edelleen kehittämällä. Kehitys näkyy sitten niin toimipaikan tuloksessa kuin asiakastyytyväisyydessä. Ilolla voin todeta, että olemme onnistuneet loistavasti, sillä Sokos Hotellien asiakastyytyväisyys oli viime vuonna kaikkien aikojen paras."

Paras sankariteko syntyy hetkessä elämällä

Sokos Hotellien tavoitteena on onnellistaa asiakkaitaan sankaritekojen kautta. Parhaat sankarit ovat hetken aistijoita, asiakaspalvelijoita, jotka osaavat kuunnella asiakasta herkällä korvalla.  Vuonna 2018 asiakkaat onnellistivat erityisen oivaltavasti Break Sokos Hotel Tahkon Päivi Kasanen ja Mari Harmoinen, Original Sokos Hotel Lappeen Marko Hyvättinen sekä Solo Sokos Hotel Torni Tampereella työskentelevät Sofia Holm ja Tatiana Riihikallio.

Vuoden parhaana S-Bossina palkittiin hotellipäällikkö Maarit Silvennoinen Savonlinnan Original Sokos Hotel Seurahuoneelta. Vuoden Myyjä on  myyntipäällikkö Teija Rosti Osuuskauppa Keskimaalta ja  vuoden Revenue Manager Hanna Limingoja Osuuskauppa Arinasta.

Vuoden paras Sokos Hotelli löytyy Leviltä

Vuoden paras Sokos Hotelli 2018 on Break Sokos Hotel Levi. Ketjun pohjoisin hotelli on osoittanut esimerkillisyyttä niin tärkeimpien tunnuslukujen kehityksessä kuin ihmisten että brändin johtamisessa. Tunturien kupeessa sijaitseva hotelli saa asiakkailtaan poikkeuksellisen paljon positiivista palautetta. Break Sokos Hotel Levin myynnin kehitystä on auttanut myös koko Lapin matkailun noste sekä hotellin aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa.

Asiakastyytyväisyydeltään parhaat Sokos Hotellit ovat Solo Sokos Hotel  Paviljonki, Break Sokos Hotel Levi ja Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa.  Paras kokoushotelli 2018 oli Original Sokos Hotel Lakeus Seinäjoelta ja paras nousija helsinkiläinen Original Sokos Hotel Presidentti.

Lisätietoja: Peter Jung, kehitysjohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskauppa, puh. 010 768 2747, peter.​jung@​sok.fi