Menu
Kenkävero, myymälä, ostokset, shoppailu, mikkeli, ostosmatka
Kenkäveron myymälä

Shoppaile ja yövy Mikkelissä

Mikkelissä on erinomaiset ostosmahdollisuudet niin vaatekauppojen, ruuan kuin käyttötavaroidenkin osalta.

Mikkelin Tori on koko kaupungin sydän ja sieltä löytyy mukavia paikallisia tuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Torilla järjestetään kuukausimarkkinat jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina sekä vaihtuvia isompia toritapahtumia. Tutustu Mikkelin Torin tapahtumiin täällä.

Torin laidalla sijaitsevassa Kauppakeskus Stellassa on paljon kauppoja moneen tarpeeseen, mm. Sokos, Stellan Kukka, Silmäasema, Eurokangas, Suomalainen kirjakauppa ja tietysti Mikkelin erinomainen kauppahalli!

Stellaa vastapäätä löydät Kauppakeskus Akselin, jossa voi jatkaa vaatteiden, korujen, kenkien tai vaikka uuden puhelimen shoppailua. Akselin alakerrasta löytyy myös mainio Keilakukko Mikkeli!

Usein kuulee kehuttavan, että Mikkelissä on yksi Etelä-Savon, ellei jopa koko itäisemmän Suomen parhaista kenkäkaupoista, Antilop. Aivan kivenheiton päässä hotellilta sijaitseva kenkäkauppa on monelle Mikkelin matkan pääsyy! Vastaanoton suositus kauniita ja uniikkeja naisten vaatteita etsivälle on sympaattinen kivijalkamyymälä Nykynainen.

Paikalliset matkamuistot ja lähiherkut kotimatkalle löydät Kenkäverosta, vain kilometrin päästä hotellilta.

Graanilta löytyy Citymarketin ja Prisman laajat ruoka- ja päivittäistavaravalikoimat kätevästi saman katon alta.

Parhaat unet ostosmatkalle löydät meiltä Original Sokos Hotel Vaakunasta, Mikkelistä.