Menu

Seuraa urheilutapahtumia Sports' Bar 84:ssä

Hotellin sporttibaari on loistava paikka levätä ystävien ja työkavereiden seurassa katsomalla otteluita isoilta näytöiltä. Baarin nimi ei vaadi tulkintaa paikallisilta jalkapallon faneilta. Sports' Bar 84 on nimetty pietarilaisen jalkapallojoukkueen Zenitin mestaruuden kunniaksi vuodelta 1984, jolloin se voitti Neuvostoliiton mestaruuden ensimmäistä kertaa.

Tila on hyvin kookas ja sille on varattu lähes puolet Original Sokos Hotel Olympia Gardenin ensimmäisestä kerroksesta. Kookkaasta tilasta huolimatta, sisustajina toimineet Suomen Leijonafanit ovat onnistuneet tekemään siitä mahdollisimman kotoisan: puusisustus, mukavat istuimet, kokolattiamatto ja pehmeä valaistus takaavat tämän.

Baarissa näytöt on sijoitettu siten, että lähetyksiä on mahdollista seurata mistä tahansa päin baaria. Tosifaneilla on myös mahdollisuus seurata lähetyksiä salista, joka on varustettu elokuvateatteritasoisilla varusteilla ja pehmeillä istuimilla, jotka on sijoitettu näytön eteen kaarevaan muotoon.  Baarin ympärillä on kesäterassi, josta avautuu suora näkymä Olympia -puistoon. 

Viettää aikaa ystävien kanssa, maukkaasta ruoasta ja urheilusta nauttien!

Lisää tietoa: +7 812 335 22 73.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.