Saunomaan Oulun Vanhalle Paloasemalle!

Vanhan Paloaseman talo palvelee vieraitaan monipuolisesti!

Eletty elämä, aidot ihmiset, rento ja hilpeä tunnelma luovat taloon ainutlaatuisen ilmapiirin. Rakennuksen historia näkyy talon tunnelmassa. Menneisyyteen liittyvä sankaruus on yhä arvossaan, nykyisin se tuleekin esille parhaiten uudistetun ravintolan luontevassa ja vilpittömässä palvelussa. Yhteenkuuluvuus ja samaan hiileen puhaltaminen ovat Vanhaa Paloasemaa aidoimmillaan.

 

Kellarikerroksesta löytyy Vanhan paloaseman saunakabinetti, joka on ihanteellisin noin 10–15 henkilölle. Tämä oma vip-tila on mahdollista varata kello 03.30 saakka.

Saunakabinetista löytyy baarikaappi, minkä käytöstä veloitamme kulutuksen mukaan sekä peruskokousvälineistö: videotykki, valkokangas, tv, video ja langaton internet. Saunan varustukseen kuuluvat pyyhkeet, hiustenkuivain- ja suoristusrauta. Saunakabinettiin on A-oikeudet ja mahdollisuus tilata buffet-ruokailu. Saunoilta on suora pääsy bändien keikoille ja väliajalla voi vaikka käydä löylyissä!

 

Saunomisen ja juhlinnan jälkeen on hyvä köllähtää sänkyyn Roturaarin kuppeeseen Original Sokos Hotel Arinaan.

Kysy lisää ja varaa oma sauna ja huone suoraan Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta arkisin ma-pe klo 8.00 - 18.00. Sähköpostilla, sales.oulu@sokoshotels.fi tai soittamalla +358 8 3123 255.