Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
10.05.2017

Särkänniemen Elämyspuisto kesä 2017

Särkänniemeen on kesällä 2017 ilmainen sisäänpääsy!

Lisäksi voit itse valita omat huvisi, lipputuotteita löytyy nyt kaikkiin kohteisiin ja laitteisiin. Helpoiten toki pääset huvittelemaan ostamalla Elämysrannekkeen, jolla saat kaikki huvit kerralla. Tänä kesänä myös kaikki alle 3-vuotiaat pääsevät maksutta heille sallittuihin laitteisiin ja kohteisiin. 
 

Enemmän kuin huvipuisto!

Särkänniemen visuaalinen ja elämyksellinen maailma on vertaansa vailla. Missä voit vaeltaa aikamme ilmiön Angry Birds Landin maailmasta vanhanajan elämään Koiramäen kaupunkiin ja maatilalle? Tehdä nojatuolimatkan avaruuteen ja saman tien sukeltaa meren pinnan alle kalojen maailmaan? Hurjastella Tornado-vuoristoradan vauhdin hurmassa ja körötellä rauhallisemmin karusellihepan kyydissä tai ihastella monen sorttisia maatilan eläimiä? Särkänniemessä voit. Sillä Särkänniemi on enemmän kuin huvipuisto!

 

Iltaranneke

Iltaranneke, on myynnissä läpi kesän Särkänniemen lipunmyynnissä aina klo 17.00 alkaen ( 14.-25.8..2017 klo 15.00 alkaen) 10 € alennuksella verrattuna koko päivän rannekkeeseen.

 

Seuraavan päivän Elämyspaketti alle 120 cm tai yli 120 cm

Myynnissä ainostaan paikan päältä 12 € 
Osta Seuraavan Päivän Elämyspaketti poistuessasi huvipuistosta. Vaihda vanha Huvipuistoranneke tai Elämyspaketti uuteen lipunmyynnissä.

 

Särkänniemen kesän 2017 laiteuutuus on käsittämättömän kova HYPE!

Hurjapäitä hemmotellaan, kun viime kesän huippu-uutuus X saa rinnalleen vielä rutkasti nopeamman ja puolta korkeamman uutuuslaitteen. Hype on siisteintä, mitä Särkänniemessä on koettu: Särkänniemen nopein ja korkein laite ikinä.

Katso Hypen esittelyvideo tästä

 

Lisätietoa Särkänniemestä katso tästä

 

Samanpäivän Särkänniemen rannekkeella sekä Särkänniemen kausikortilla SuperPark Särkänniemi päivälippu 12 € , HUOM! päivälippu ostetaan Superparkista!!

 

Nyt voit suunnitella jo varausvaiheessa  Särkänniemi-paketin vastaamaan perheesi tarpeita.

Voit varata Särkänniemen Elämysrannekkeet jo huonevarausta tehdessäsi netistä www.sokoshotels.fi tai puhelimitse Sokos Hotels myyntipalvelusta puh. 020 1234 600 ma – pe klo 8.00 – 20.00 ja heinäkuussa lauantaisin klo 9.00 - 15.00.

(puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)