Saksiniekat Turun Seurahuoneella
Tilaamme ravut suoraan toimittajaltamme ja ne keitetään Gunnarin keittiössä Seurahuoneen perinteisellä, salaisella reseptillä. Voit tilata tarjoiluksi pelkkiä rapuja tai täydentää rapujuhlaa herkullisella menulla.
Varaa pöytä ja toivottu määrä rapuja, niin katamme sinulle ja seurueellesi tunnelmaan sopivan kattauksen Gunnariin tai isommille seurueille Gunnar Upstairsiin.
Rapumenu ja kotimaiset täpläravut 1.8. – 1.10.2022
- ennakkotilauksesta min. 7 arkipäivää ennen tilaisuutta
- ravut laskutetaan tilatun mukaan
- ravut ja rapukauden menu tilattavissa minimissään 4.lle henkilölle
- ravut myymme päivän hintaan suosittelemme 10 rapua/hlö.
KOTIMAISET TÄPLÄRAVUT
- 8–11 €/rapu, päivän hintaan
- voita, tilliä, paahtoleipää
- suosittelemme 10 rapua/hlö.
RAPUKAUDEN MENU 53/ S-etu 50
KANTTARELLIKEITTO L, G
kermaista kanttarellikeittoa, parmesaani juustokeksi
PORO L, G
paahdettua poron sisäpaistia, perunafondant ja palsternakka pyreettä, kauden kasviksia, tummaa karpalokastiketta
CRÈME BRÛLÉE L, G
tyrnisorbettia
TIEDUSTELUT JA VARAUKSET: Myyntipalvelu, puh. 0300 870 040 ma-pe 8.30-16.30
Jos haluat tehdä omistajahintaisia varauksia ja kerryttää Bonusta, kirjaudu ulos Oma S-Card -palvelusta.
Jos haluat tehdä varauksia S-Card-asiakkaana, kirjaudu ulos S-tunnuksilla ja kirjaudu Oma S-Card -palveluun.
S-Card palkintoyön varaaminen Pietarin hotelleihin ei valitettavasti ole mahdollista verkkopalvelussa. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, puh +358 20 1234 600.