Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry
07.05.2018

Rovaniemen Hopen Kesäkassikampanja

Nyt alkaa Rovaniemen Hopen Kesäkassikampanja!
 
Rovaniemen Hope kerää toukokuussa perheiden yhteisiin kesähetkiin mukavaa tekemistä. Voit osallistua Hope Rovaniemen keräykseen ostamalla jotain alla olevasta listasta mainittua, ja toimittaa lahjoituksesi Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunan vastaanottoon.
Kesän alussa Rovaniemen Hopen asiakasperheet voivat hakea meiltä lahjoituksista kootun kesäkassin, joka sisältää mukavaa puuhaa niin aurinkoiselle kuin sateisillekin päiville. Tehdään yhdessä jokaiselle lapselle iloisempi kesä! ❤
Kesäkassiin voi hankkia:
- saippuakuplia, leija, katuliituja, vesipyssy, sulkapallovälineet, ja muita pihapelejä ja -leluja, ja sateisiin päiviin dvd-elokuvia, pelikortteja, lautapelejä, palapelejä ym viihdykettä
- lippuja Rovaniemen paikallisiin museoihin, elokuvateatteriin, Hoploppiin, Huima-seikkailupuistoon, Megazoneen, uimahalliin, keilahalliin ym.  sekä lahjakortteja vaikka ravintolaan tai kahvilaan.
- keksejä, pillimehuja ja muuta hyvin säilyvää retkievästä.
 
Keräys on voimassa toukokuun loppuun asti, ja näitä Kesäkassikampanja -tavaroita voi toimittaa Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunan vastaanottoon.
Kiitos kun olet mukana auttamassa!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone