Ravintola Utu Kuopiossa

Original Sokos Hotel Puijonsarven uusi ravintola Utu avattiin heinäkuussa 2021  hotellimme yhteyteen.

"Ravintolatilan osalta olemme halunneet luoda hotellivieraille raikkaan, viihtyisän ja toimivan aamiaiskokemuksen. Uudessa ravintolatilassa on monia mahdollisuuksia myös esimerkiksi yksityistilaisuuksiin, viikonlopun viipyileville brunsseille ja live- tai etäkokouksien järjestämiseen. Syksyn ensimmäinen ravintola Utun brunssi luodaan lauantaina 25.9. " iloitsee Johanna Väätäinen. "Valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten tunnelma tilassa muuttuu eri käyttötarkoituksiin jouhevasti. Designin kulmakivinä toimii toistuva kuviointi niin lattioissa, kuin seinissäkin sekä rouheat laatta- ja materiaalivalinnat" kuvailee pääsuunnittelija Samuli Hintikka.

Ravintolan nimi Utu valittiin hotellimme Some-kanavien nimikilpailun kautta. Saimme useita satoja ihania nimivaihtoehtoja, joista talon oma raatimme valitsi uuden aamiais- ja tapahtumaravintolan nimeksi ravintola Utu.  Lämmin kiitos nimiehdotuksesta menee kilpailuumme osallistuneelle Tealle, joka kuvailee nimiehdotustaan näin:
"Mieleeni tuli Utu, koska kuvat henkivät ihanan rauhallista, utuista, ehkä vähän mystistä tunnelmaa. Utu ei ole sama kuin usva, vaan siinä utussa on sellaista hygge-fiilistä "

Utu on rauhallinen aamiaishetki.
Tuoreen kahvin herkullinen tuoksu, pehmeä aloitus uuteen päivään.
Utu on viipyilevä brunssi. Utu on lasi viiniä.
Utu on ihana ilta yhdessä


Ravintola Utussa tarjoillaan päivittäin runsas ja herkullinen aamiainen niin hotellivieraillemme kuin myös ei majoittuville vieraille (19 €/ hlö)
Ma-Pe klo 06:30-10
La klo 06:30-10:30
Su klo 07:00-10:30


Utuun olet tervetullut pitämään myös sekä pienempää että isompaa palaveria sekä juhlaa. Ravintolasta löytyy mm. kolme erillistä kabinettia kera led-näyttöjen sekä etäyhteysvalmiuksien.


Ota yhteyttä meidän myyntiin ja luodaan yhdessä sinulle ja vieraillesi ihana hetki yhdessä:
Puh: +35810 762 9500
(Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon 0,0835 €/puh. + 0,1209 €/min.)
 sales.peeassa@sok.fi

 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.