Menu

Ravintola Dans Le Noir? on nyt mahdollista varata joka päivälle

Tämä merkitsee sitä, että vieraillamme on tarjolla enemmän mahdollisuuksia kokeiluille ja unohtumattomille lahjoille. Koe loistava ruokailukokemus, jonka aikana sokeasta tarjoilijasta tulee oppaasi aistien täyteiseen maailmaan. Dans Le Noir?:issa voit testata makuaistisi yhdellä neljästä eri tyyppisestä ruokalistasta: lihan tai meren antimien ystäville, kasvissyöjille tai aidoille kulinaristeille, jotka eivät pelkää uusia gastronomisia kokeiluja. Älä jätä väliin ainutlaatuista aistillista ja sosiaalista kokemusta. Herätä aistisi ja kokeile muodostaa uudelleen käsityksiäsi ruoasta ja tuoksuista, kun pimeys vapauttaa sinut kaikista ennakkoluuloista.

Yhteiskuntavastuun nimeen olemme ylpeitä auttaessamme näkövammaisia henkilöitä. Emme ole pelkästään avanneet maailmankuuluun ketjuun kuuluvaa ravintolaa, vaan pyrimme myös koko ajan täydentämään sen ainutlaatuista konseptia. Dans Le Noir? järjestää myös musiikki- ja kirjallisuusiltamia pimeydessä, mitkä eivät jätä ketään yleisössä välinpitämättömäksi. Avaa aisteillesi uusia ulottuvuuksia kanssamme.

Muistutamme, että ravintolassamme on uusi kattaus joka tunnin välein klo.18-21 (ensimmäinen-viimeinen kattaus). Haluaisimme kiinnittää huomionne siihen, että ravintola Dans Le Noir? sijaitsee Solo Sokos Hotel Palace Bridgen tiloissa osoitteessa Birzevoj Pereulok, 2-4.

Voitte varata pöydän netistä tai soittamalla numeroon +7 (812) 3352212

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.