Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Heureka syysloma perheloma hotelliloma pääkaupunkiseutu superpark lentokenttä
Heureka
12.09.2016

Rattoisa ja edullinen syysloma Vantaalla

Original Sokos Hotel Vantaalla yöpyessä olet vain muutaman askeleen päässä suositusta Tiedekeskus Heurekasta. Lisäksi Tikkurilasta lyhyen 9 minuutin junamatkan päässä on Pasila, josta on vain pieni kävelymatka aina riemukkaalle Linnanmäelle. Onnistuneen päivän voi kruunata herkullisilla hampurilaisilla hotellin ravintola Amarillossa tai vaikkapa nauttia saunan löylyistä. Huomioithan, että viikoilla 42 - 43 aikuisten ruokaillessa listalta pääruoka-annoksen lapset syövät ilmaiseksi lasten listalta Amarillossa! Pois lukien 28 - 29.10.2016.

Viihdekeskus Flamingossa ja ostoskeskus Jumbossa voit rentoutua tai viettää aikaa ostosten parissa. Molemmat sijaitsevat lähellä hotelliamme ja pääset niihin kätevästi autolla tai bussilla. Lentokentälle pääsee nopeasti Tikkurilan asemalta junalla ja matkan kesto on vain noin 13 minuuttia. Kentän näköalaterassilla voit viettää aikaa lentokoneita ihaillen tai nauttia Ilmailumuseon tarjonnasta. Tai miksipä et viettäisi lystikästä päivää Hoplopissa, Superparkissa tai Tapanilan Erässä.

Jos vielä kaiken tämän jälkeen riittää energiaa niin piipahda Helsingissä esimerkiksi seuraavissa paikoissa: Korkeasaari, Suomenlinna, Huvipuisto Snadistadi, Luonnontieteellinen museo ja Seikkailupuisto Korkee. Sirkus Finlandia hauskuttaa Helsingin Kaisaniemessä koko lokakuun ajan ja tutustu myös Kansallisoperan tarjontaan.

Lystikkäitä ja mahtavia syysloman suunnittelu hetkiä toivottaa Original Sokos Hotel Vantaan henkilökunta. Tervetuloa viihtymään meille!

P.S Varauskoodilla BSYYSLOMA16 voit varata edullisen huoneen seuraavasta linkistä: https://www.sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-vantaa

Huomioithan huoneita rajoitettu määrä ja tarjoushintaiset huoneet voimassa viikoilla 42-43!