Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Lapset Original Sokos Hotel Pasila Helsinki
Lapset Pasila
10.06.2015

Puuhaa pienille Pasilassa!

Lapset ja lapsenmieliset viihtyvät varmasti Pasilassa.

Helsingin suosikkipaikat Linnanmäki ja Sea Life sijaitsevat ihan kulmamme takana. Bussilla 23 pääsee helposti Linnanmäen läheisyyteen. Linnanmäkipaketin lisäksi vastaanotosta voi ostaa rannekkeita Linnanmäelle S-etukortilla hintaan 36 € (norm. 39 €).

Trooppinen Eläintalo Tropicario tarjoaa pääsylipuista 2 €:n alennuksen näyttämällä Pasilan avainkorttia. Bussilinja 7A kulkee Tropicarion ovelle.

Aika ei tule pitkäksi hotellissakaan: vastaanoton väki antaa pikkuisille puuhayllätykset, kun tulette hotelliin. Huoneessa voi katsella lastenohjelmia veloituksetta MTV-Junior- ja Nick Jr -kanavilta.

20.6. - 7.8.2016 toisen kerroksen kokoustiloista löytyy lapsille iso puuhamaa. Täällä voi riemuita pomppulinnassa, nauraa vatsa kippurassa omalle kuvalle naurupeilissä, pelata ilmakiekkoa ja muuta mukavaa.

Aamiaisella on oma lasten buffa ja Ravintola Sevillassa lapsille on oma ruokalista sekä leikki- ja kirjanurkkaus. Toisen kerroksen aulassa on mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää ruuat perheen pienimmille.

Tervetuloa viihtymään Pasilassa!