Menu
Ravintola Utun hotelliaamiainen

Puijonsarven hotelliaamiainen valittu yhdeksi Suomen parhaaksi aamiaiseksi

Toptaste Food & Travel median teettämän kyselyn mukaan Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarven aamiais-ja tilausravintola Utun hotelliaamiainen on Suomen 8. paras aamiainen.
 
"Lämmin kiitos kaikille aamiaisvieraillemme ja meitä äänestäneille koko meidän Utun väen puolesta. Aivan ihana kiitos ja kunnia meille tämä tulos. Meidän uudistettu aamiainen on saanut todella paljon hyvää palautetta niin palvelusta, laadusta kuin miljööstä myös meillä paikan päällä.  Uudistimme ravintolamme  kokonaisuudessaan viime vuonna, sillä haluamme luoda huomioivan ja kauniin asiakaskokemuksen jokaiselle aamiaisvieraallemme. Herkullinen buffetaamiainen luodaan meillä vuoden jokaisena aamuna. Monipuolisesta buffetpöydästämme löytyy ihania makuja sekä suolaisen että makean ystäville kera paikallisten herkkujen.   Aamiainen sisältyy hotellivieraillemme huonehintaan. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös ei-majoittuvat vieraamme nauttimaan herkullisesta hotelliaamisestamme." iloitsee ravintola Utun ravintolapäällikkö Susanna Puputti.
 
Utu on rauhallinen aamiaishetki.
Tuoreen kahvin herkullinen tuoksu, pehmeä aloitus uuteen päivään.
Utu on viipyilevä brunssi. Utu on lasi viiniä.
Utu on ihana ilta yhdessä.
 
 
"Toptaste on ruoka- ja ravintolayhteisö, joka tarjoaa kaikille ruokadiggareille ajankohtaisimmat uutiset ruoka- ja ravintolamaailmasta. Tarjoamme tietoa ruoka- ja juoma-alan taustavaikuttajista, ammattilaisista ja taiteilijoista, uusista tuotteista, palveluista ja trendeistä."