Bistro Manu
Bistro Manu
27.09.2017

Presidentin kokoustiloja uudistettiin & Bistro Manu on avattu!

Presidentin kokoustiloja uudistettiin & Bistro Manu on avattu!

Original Sokos Hotel Presidentin uudistustyöt etenevät. Viimeisimpänä uudistettiin kokousosaston ulkoasua ja tekniikkaa. Mestarin otteella palveleva korttelibistro Manu avasi ovensa elokuussa.

Kokoustiloihin on uudistuksen myötä lisätty presidentillistä henkeä niin valokuvina kuin kokousten palvelutuotteina. Kahvitoria on laajennettu, av-tekniikkaa lisätty ja tarjoiluja uudistettu. Kokouksen voi kruunata Presidentin juhlakahveilla, johon kuuluu useita juhlavia suolaisia ja makeita kahvileipiä. Kokousosaston uutuus on Kultaranta; puutarhatunnelmiin vievä kaunis luova tila.

Hotellin 370-paikkainen auditorio uudistettiin viime syksynä. Tila tarjoaa viimeisimmän valo-, ääni- ja av-tekniikan sekä tietysti sijainnin aivan Helsingin keskustassa. Pikkujoulukaudella 2017 auditorio toimii Teatterisalina. Ohjelmistossa on muun muassa Queenin sävelmiä, joulukonsertteja ja interaktiivista teatteria.

 

Bistro Manussa on mestarin ote

Presidentin uuden bistron nimi johtaa mestariin. Manu oli entisaikojen nimitys oman alansa ammattimiehelle eli mestarille. Bistro Manussa konstailematon ruoka ja huolella mietitty juomakattaus yhdistyvät nykyajan mestarilliseen palveluun. Menu koostuu muutamasta klassikosta, joita täydentävät sesongin herkut. Manun kabinetit, 10 hengen Kuru tai 18 hengen Kivi, sopivat niin palavereihin, juhliin kuin sosiaaliseen syömiseen. Bistro Manu on avoinna joka päivä lounaasta iltaan.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone