Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
07.04.2016

Presidentin auditorio uudistui

Presidentin auditorio uudistuu

 

Uusittu auditoriomme on otettu käyttöön ja olemme nostaneet kokoustamisen kokonaan uudelle tasolle!  Kesän aikana auditorio uusittiin täysin, niin sisustuksen, kuin tekniikankin osalta.

 

Kokousasiakkaiden vaatimustaso on kasvanut jatkuvasti tekniikan kehityksen kanssa ja Presidentin uusiutuva auditorio vastaa tähän haasteeseen uusimmalla ja laadukkaimmalla tekniikalla.

Uusittu Auditorio on varustettu kolmella videoprojektorilla ja kuvatekniikka mahdollistaa myös screenauksen ja streamauksen häiriöittä. Sali on varustettu myös DVD/Blue-Ray soittimella. Tietokoneiden sekä kameroiden liittämiseen on käytössä liitännät: HDMI, VGA, HD-SDI

Valotekniikassa on huomioitu ennen kaikkea yritysten halu brändätä tilaisuudet omien visuaalisten ilmeiden mukaan. Auditorion seinät saa "väripestyä" ja lavalla on joitain perusasetuksia valotilanteille. Lisätekniikan tarpeisiin tilassa on kaksi moottoroitua linjaa, joihin tekniikkaa voidaan tarvittaessa ripustaa.

Äänitekniikan osalta saliin on kelpuutettu vain parhaat Saksassa valmistetut digitaaliset Sennheiser mikrofonit. Kaiutinjärjestelmä (D&B) soveltuu puhe- ja presentaatio tilaisuuksiin sekä pienimuotoiseen orkesteri- ja teatterikäyttöön. Salissa on 4 käai-, 4 headset- ja 4 kurjenkaulamikrofonia, lisämikrofoneja voidaan tarvittaessa liittää mikserin (Behringer compact X32) kautta.

Lopulliset kokoustekniikan yksityiskohdat ja suoritusarvot selviävät vasta asennuksen jälkeen. Lisätietoa Auditoriosta voi kysellä myyntipalvelustamme.

 

Varaa kokouksesi hyvissä ajoin ja ole ensimmäisten joukossa tutustumassa uudistuneeseen auditorioomme!

 

Kokousvaraukset:

Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puh. 020 1234 600, Fax 020 1234 647
ma-pe klo 8-18

Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin:
Suomesta soitettaessa hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min