Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori, nuoret hyväntekeväisyys, Icehearts
Porin Original Sokos Hotel Vaakuna tukee nuoria
13.01.2016

Porin Original Sokos Hotel Vaakunan hyväntekeväisyyskohde Icehearts

Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts toiminnalla ennaltaehkäistään osattomuutta sekä edistetään inhimillistä hyvinvointia, sosiaalisia taitoja ja tuetaan koulunkäynnin sujuvuutta.

Porin Original Sokos Hotel Vaakuna on valinnut omaksi auttamiskohteekseen nuoret ja nuorten tukitoiminnan.

"Icehearts on alkujaan satakuntalainen toimintamalli, ja me myös paikallisena toimijana haluamme tukea satakuntalaista hyväntekemistä", toteaa Original Sokos Hotel Vaakunan hotellipäällikkö Riina Ojanen. "Iceheartsin toiminnassa toteutuu myös meidän arvojamme: haluamme olla hyvä satakuntalainen vastuullinen toimija. On tärkeää, että arvot konkretisoituvat aitoina tekemisinä", Ojanen jatkaa.

Osuustoiminnalliseen tapaan myös asiakkaamme pääsevät osallistumaan hyvän tekemiseen – ja vielä erittäin maukkaalla tavalla. Porin Amarillossa on myynnissä kesäkuun loppuun asti Icehearts Burger, joista jokaisesta menee 1 € Iceheartsille.
Heinäkuussa yhteistyö jatkuu Icehearts Pizzan merkeissä Porin Rossossa, ja myös silloin toiminnalle lahjoitetaan 1 €/pizza. Merkittävää yhteistyössä on myös se, että burgerin ja pizzan suunnitteluun ovat osallistuneet Iceheartsin pojat!
Lisäksi meillä on myynnissä Icehearts-tuubihuiveja minibaareissa.

 

www.icehearts.fi