Info lapsiperheille
09.06.2017

Perheen kanssa hotelliin Turussa?

INFO LAPSIPERHEILLE

Original Sokos Hotel City Börsin asiakkaat voivat käyttää kaikkia kadun toisella puolella sijaitsevan Original Sokos Hotel City Börsin palveluja (aamiainen, hotellisaunat, ravintolat, vastaanotto). 


AAMIAINEN

Tarjoillaan Hamburger Börsin Jugendsalissa 2. kerroksessa, aukioloajat mm. info-TV:ssä ja hisseissä. Sesonkiaikoina pyydämme huomioimaan aamiaistarjoilun viimeisen tunnin suosion ja tästä johtuvan ruuhkaisuuden. 

CHECK-OUT

Huoneen luovutusaika lähtöpäivänä on kello 12. Välttääksesi viimeisen puolen tunnin ruuhkaa, voitte maksaa majoittumisenne jo aikaisemmin esim. lähtöaamuna. 

HUONEPALVELU

Original Sokos Hotel City Börsissä ei ole huonepalvelua, mutta kaikissa huoneissa on jääkaapit ja joka hotellikerroksessa mikroaaltouuni. Voitte kätevästi hakea huoneisiin pientä välipalaa mm. saman talon S-market W Herkusta, W wine & delistä (mm. salaatit, sushit, suolaiset ja makeat herkut) tai tilata ja noutaa Pizza Pick Upin Shamrockcafesta.
Ruokatilaus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen ravintolan sulkeutumista.

ILMASTOINTI-/VIILENNYSJÄRJESTELMÄ SEKÄ LÄMMITYS

Huoneen seinällä olevasta paneelista säädetään ilmastoinnin/viilennyksen voimakkuutta. Huomatkaa, että paneelista voi säätää vain huoneeseen tulevan viilentävän ilman määrää. Huoneiden lämpötilaa voi muuttaa pattereiden termostaateista.

LEIKKIHUONE

Leikkihuoneena toimii huone 268 Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä 2. krs:ssa.

LASTENVAUNUT- JA RATTAAT

Vaunut ja rattaat voi viedä huoneeseen. Mikäli rattaat tai vaunut eivät mahdu hissiin (Regina), voitte jättää ne vastaanoton yhteydessä sijaitsevaan matkalaukkuvarastoon. Turvallisuussyistä pyydämme Teitä jättämään vaunut huoneeseenne aamiaisen ajaksi.

LISÄVUOTEET

Osaan huoneista on mahdollisuus pedata lisävuode. Lisävuoteesta veloitetaan erillinen hinta, City Börsissä on käytössä lisävuoteet ja vuodetuolit. 

MIKROT

City Börsin jokaisessa kerroksessa on mikro, joka on asiakkaiden käytettävissä.

MATKASÄNKY JA POTTA

Matkasänky ja potta ovat asiakkaillemme maksuttomia. Pyydämme huomioimaan, että matkasänkyjä on vain rajallinen määrä, joten ilmoitattehan tarpeen sängylle jo varauksen yhteydessä. 

PÄÄSYLIPUT

Pääsylippuja muun muassa, Superparkiin, Flowparkiin ja Holiday Club Caribiaan voi ostaa kätevästi suoraan vastaanotosta.

PYSÄKÖINTI

Parkkitalo P-Louhi (Ajurinkatu) sekä Wiklund Q-park (Brahenkatu) ovat asiakkaidemme käytettävissä. Pysäköintimaksu 15,50€ /vuorokausi maksetaan vastaanottoon uloskirjautumisen yhteydessä. Parkkipaikkaa ei voi varata etukäteen, ei myöskään maksamalla sitä jo tullessa. Ulosajoon tarvitaan erillinen ulosajolippu, jonka saa maksua vastaan vastaanotosta. P-Louhen ja Wiklund Q-parkin jokainen ulosajolippu maksaa yhden vuorokausimaksun verran.

SAUNA JA UIMA-ALLAS

Saunaosastomme sijaitsee Hamburger Börsin 7. kerroksessa. Pyydämme ottamaan pyyhkeen mukaan huoneesta. Uima-allas on käytettävissä saunan aukioloaikoina, ellei toisin mainita. Uima-altaan syvyys on 1,4 m ja lämpötila +22. Saunan ja uima-altaan käyttö on omalla vastuulla.

TURKU-ESITE

Vastaanotossa olevassa Turku-esitteessä on oma lapsiperheille tarkoitettu osio, jossa on vapaa-ajanviettovinkkejä. 

VIIHDYKETTÄ HUONEESEEN

Vastaanotosta voi lainata huoneeseen kirjoja, lehtiä ja pelejä. Kaappi, jossa tavarat ovat, sijaitsee vastaanottotiskin päässä.

BÖRSIN RUOKARAVINTOLAT

Frans & Emilie - Ranskalainen bistro. (Ravintolasta löytyy myös lasten oma leikkinurkkaus)

Oscar Pub & Grill - Hyvän ruoan ja seurustelun ravintola. Kesäisin ovet auki Börsin puistoon.

Shamrockcafe - Ruoka- ja menopaikka. Maukasta ruokaa pastoista hampurilaisiin, erikoisuutena avotuliuunissa paistetut pizzat. 

Börs Bar & Café - loistava treffipaikka Turun parhaalla paikalla, kauppatorin laidalla. Börs Caféssa hemmottelet itseäsi erikoiskahveilla ja vastustamattomilla herkuilla sekä makean että suolaisen nälkään.

 

Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Se onnistuu helposti suoraan ravintolasta, vastaanotosta tai sivustolta: www.raflaamo.fi  Samasta linkistä on helppo tarkistaa ravintoloiden aukioloajat, tarjoukset ja ruokalistat. 

 

Original Sokos Hotel City Börs, Eerikinkatu 11, Turku 
Saapuminen ja sisäänkirjautuminen Original Sokos Hotel Hamburger Börsin vastaanotosta, Kauppiaskatu 6, Turku