Solo Sokos Hotel Paviljonki on World Luxury Awards 2017 voittaja
06.12.2017

Paviljonki on World Luxury Hotel Awards 2017 voittaja

Tämän vuoden World Luxury Hotel Awards- kilpailussa Solo Sokos Hotel Paviljonki sai peräti kolme palkintoa. Voitot tulivat seuraavissa kategorioissa:

 

Best Luxury Design Hotel 2017, Northern Europe

Best Luxury City Hotel 2017, Finland

Best Luxury Modern Hotel 2017, Finland

 

World Luxury Awards on yksi maailman hotellialan arvostetuimmista kilpailuista. Sitä on kuvailtu myös alan Oscar-gaalaksi. Palkinnot myönnetään sekä maittain, maanosittain että maailmanlaajuisesti. Kisassa palkitaan hotellivieraiden ehdottamia huippuluokan hotelleja, jotka ovat panostaneet niin puitteisiin kuin palvelun tasoon ja osaavat huomioida asiakkaansa yksilöllisesti.

The World Luxury Hotel Awards -raati arvioi kilpailussa mukana olevia hotelleja niiden innovatiivisuuden, designin, ravintolatarjonnan, palvelun laadun, teknologian hyödyntämisen, työtyytyväisyyden ja kestävän kehityksen pohjalta.

 

Asiakaspalveluun suhtaudutaan intohimoisesti ja suurella sydämellä

Jyväskyläläinen Solo Sokos Hotel Paviljonki vastaanotti peräti kolme palkintoa; Suomen paras kaupunkihotelli, Suomen paras moderni luksushotelli sekä Pohjois-Euroopan paras designhotelli.

"Hotellimme tilat ovat ensiluokkaisia, mutta asiakastyytyväisyyden kokemus syntyy ensisijaisesti hyvän palvelun kautta. Meillä asiakaspalveluun suhtaudutaan intohimoisesti – se on suurella sydämellä tehtävää työtä. Henkilökuntamme ymmärtää ja arvostaa sekä oman että kollegoiden tekemän työn merkityksen", iloitsee hotellinjohtaja Hannu Nirkkonen. "Tiimillämme on uskomaton kyky yllättää asiakkaat joka päivä, on kyse sitten merkkipäivän huomioimisesta tai erityistoiveista",

The World Luxury Hotel Awards -raati arvioi kilpailussa mukana olevia hotelleja niiden innovatiivisuuden, designin, ravintolatarjonnan, palvelun laadun, teknologian hyödyntämisen, työtyytyväisyyden ja kestävän kehityksen pohjalta.

 

Solo Sokos Hotel Paviljonkia on palkittu ennenkin

Vuonna 2015 Solo Sokos Hotel Paviljonki voitti World Luxury Hotel Awards –kilpailussa Suomen Best World Luxury Hotel- ja Best Luxury Design Hotel –palkinnot.

Viime vuonna eli 2016 Paviljonki valittiin The Luxury Travel Guide Awards 2016 –kilpailussa Suomen parhaaksi cityhotelliksi, joka tarjoaa monipuoliset ja turvalliset palvelut matkailijoille ympäri maailmaa.