American Car Show
25.01.2018

Pasilan tapahtumia keväällä 2018

Original Sokos Hotel Pasila on ehdottomasti mutkattomin tapa kruunata tapahtumavierailusi Pasilaan.

Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka Hartwall Arenan sisäänkäynnille. Messukeskukseenkin kävelee alle vartissa, huonon kelin sattuessa myös raitiovaunu 7 kuljettaa kätevästi hotellin pääovelta suoraan messukeskukseen.

Meille on helppo saapua niin bussila, raitiovaunulla, kuin junallakin. Juna tuksuttaa kätevästi myös suoraan lentokentältä. Omalla autolla saapuville löytyy runsaasti pysäköintitilaa niin pihalta, kuin lämpimästä autohallistammekin.

Ennen tapahtumaa tunnelmaan voi valmistautua esimerkiksi Ravintola Sevillan tai Bar Bölen herkuista nauttien. Pöytävaraus suositellaan tekemään jo huonevarauksen yhteydessä.
Vauhdikkaan tapatumapäivän jälkeen on ihana köllähtää mukvanan pehmeään sänkyymme rentoutumaan, ja odottelemaan monipuolista ja herkullista Original- aamiaista Pasilan tapaan.

Helmikuussa Hartwall Arenalle palaa euroopan suosituin hevosshow APASSIONATA. Hurmio jatkuu jo seuraavana viikonlopppuna viime vuonna yleisöennätyksensä tehneen Disney On Ice Lumotut maailmat -jääshow´lla.
Musiikinnälkäisille on tarjolla monipuolinen valikoima Depeche Modesta The Killersiin. Ja kenties kevään odotetuin keikka heti Antti Tuiskun jälkeen räjähtää käyntiin 9.5.18, kun Metallica ottaa Arenan haltuun.

Messukeskuksen kevääseen kuuluu tietysti perinteiset venemessut helmikuussa ja American Car Show pääsiäisenä. Huomioithan, että majoittuessasi Orignal Sokos Hotel Pasilassa, saat myös American Car Show -lipun edullisemmin S-ryhmän omistajana. Varaa majoitus » 

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone