Menu

PALVELUMME KESÄLLÄ 2021

Kesä on täällä ja me olemme odottaneet sinua! Tässä koottuna tietoja hotellistamme.

SAAPUMINEN
Pysäköintiohjeet löydät täältä: Pysäköinti

Kiireisin sisäänkirjautumisaika on klo 15 jälkeen kun check-in alkaa. Mikäli saavutte aikaisemmin hotellille ja huone ei ole vielä saatavilla, laukut voi jättää hotellin maksuttomaan säilytykseen päivän ajaksi ja auton voi halutessaan pysäköidä Toriparkkiin ennen sisäänkirjautumista.
 

AAMIAINEN
Aamiainen tarjoillaan ravintola VENNissä, hotellin 2. kerroksessa. Aamiainen on tarjolla ma-pe klo 6.00-11.00 ja la-su klo 7.00-12.00. Välttääksemme ruuhkia aamiaisella on käytössä porrastetut ajat. Sisäänkirjautumisen yhteydessä kysymme toiveenne aamiaisajan suhteen. Saatte vastaanotosta lipukkeen, jossa on merkittynä aikaväli, jolloin voitte käydä aamiaisella. Huomioittehan ystävällisesti, että viimeiset tunnit ovat tavallisesti suosituimpia!

Huolehdimme hygieniasta aamiaisella tehostetusti. Halutessasi voit valita buffetaamiaisen sijaan take away -aamiaiskassin, tilaukset vastaanotosta edellisenä iltana. Lue lisää aamiaisjärjestelyistä.
 

RAVINTOLAT
Hotellimme ruokaravintolat Rosso sekä VENN sijaitsevat 2. kerroksesta, suosittelemme pöytävarausta etukäteen ja sen voi tehdä näppärästi ravintolan nettisivuilta. Tyylikäs Sky Bar & Terrace löytyy hotellin 9. kerroksesta. Terassilla voit nautiskella kesäisistä drinkeistä ja seurata kaupungin sykkivää elämää. Ravintoloiden aukioloajat löydät ravintoloiden nettisivuilta
VENN
Rosso
Sky Bar & Terrace
 

MINISHOP + KAHVIPISTE
Vastaanotosta löytyy Minishop, joka palvelee 24/7. Minishopista löydät mm. pientä purtavaa, juotavaa ja makeisia. Kahvia/teetä myös tarjolla vastaanotossa.
 

SAUNAT JA KUNTOSALI
Asiakasaunat ovat normaalisti käytössä, mutta olemme rajoittaneet henkilömäärää saunoilla. Saunat lämmitetään iltaisin klo 17-22. Asiakassaunat löydät hotellin 4. kerroksesta. Naisille TUOHI-sauna ja miehille VIHTA-sauna. Ota pyyhe mukaan huoneestasi.

Kuntosali 3. kerroksessa on normaalisti käytössä 24/7. Salin käyttö on hotellivieraillemme ilmaista.
 

POLKUPYÖRÄT JA POTKULAUDAT
Tutustu kauniiseen kaupunkiimme pyöräillen tai vauhdikkaasti potkulaudalla. Vastaanotosta saat lainata ilmaiseksi polkupyöriä/potkulautoja. Pyöriä/potkulautoja ei voi varata etukäteen ja niitä on rajoitettu määrä.
 

JÄÄKAAPIT & MIKRO
Superior- ja teemaluokan huoneet sekä Junior Suitet ovat varustettuna minibarilla. Tarvittaessa hotellin 4. ja 6. kerroksesta löydät jääkaapin omaan käyttöösi ja mikrossa voit lämmittää eväitäsi. Lunasta jääkaapin avain vastaanotosta.
 

HUONEEN VÄLISIIVOUS
Jos majoitut meillä pidempään kuin yhden yön, emme automaattisesti siivoa huonettasi vierailusi aikana. Jos haluat, että teemme välisiivouksen huoneessasi, niin ripusta sängyn päällä oleva vihreä ovikyltti ovesi ulkopuolelle aamulla klo 10 mennessä.
 

VINKIT LAPSIPERHEILLE
Vastaanotostamme voi lainata huoneeseen lautapelejä, sarjakuvalehtiä ja kirjoja. Ravintola Rossosta löytyy lasten oma menu. Tekemistä Vaasassa.
 

KAUPPAKESKUS REWELL
Hotellimme sijaitsee Kauppakeskus Rewellissä. Kauppakeskus sulkee ovensa klo 21. Pääovien ulkopuolella summeria soittamalla pääset kulkemaan sisään hotelliin. Hotellin vastaanotto palvelee sinua 24/7.
 

HUONEENLUOVUTUS
Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Suosittelemme hoitamaan huonelaskun valmiiksi jo etukäteen, jotta ruuhkista voidaan välttyä. 
 

TURVALLISUUS ON MEILLE ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ
Hotellimme ja ravintolamme noudattavat viranomaisten koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä.
 

Tervetuloa Vaasan Original Sokos Hotel Vaakunaan!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.