Evento Awards, Helsinki, Original Sokos Hotel Presidentti
Original Sokos Hotel Presidentti on Suomen Paras Majoituspaikka
13.04.2019

Original Sokos Hotel Presidentti on Suomen Paras Majoituspaikka - Evento Awards palkitsi parhaat tekijät

Original Sokos Hotel Presidentti on Suomen Paras Majoituspaikka - Evento Awards palkitsi parhaat tekijät

 

Original Sokos Hotel Presidentti sai Paras Majoituspaikka -tunnustuksen tapahtuma-alan huipputekijät vuosittain palkitsevassa Evento Awards -gaalassa 4. huhtikuuta. Ivana Helsingin suunnittelija Paola Suhosen luoma uniikki hotellikonsepti ja hotelliuudistuksen myötä huimasti kasvanut asiakastyytyväisyys toivat Parhaan Majoituspaikan -palkinnon Presidentille.

 
Taiteilija Paola Suhonen toi tarinallisuuden osaksi hotellikokemusta
 
Original Sokos Hotel Presidentti muuntui lähes kolmivuotisessa uudistuksessa (vuosina 2016-2018) tarinalliseksi elämystaloksi. Paola Suhosen suunnittelema hotelli esittelee suomalaisia ilmiöitä tavalla, joka on ainutlaatuista koko suomalaisessa hotellimaailmassa.
Presidentistä kuoriutui yllätyksellisiä yksityiskohtia sisältävä kokonaisuus, jossa suomalaisuuden tunnelma ja tarina täyttävät koko hotellin. Viisi erilaista huonemaailmaa, Juhannus, Sisu, Satumetsä, Hiljaisuus ja Talvimyrsky, tuovat suomalaisuuden tarinat luovalla tavalla eläviksi niin kotimaisille kuin kansainvälisille vieraille. 
 
Puitteet ovat uniikit, henkilökunta ratkaisee
 
Asiakastyytyväisyys on muutoksen jälkeen kasvanut hotellissa huimasti. Palautteiden pohjalta juuri hotellin omaleimainen tunnelma, elämykselliset huoneet ja hyvin toteutettu teemallisuus viehättävät asiakkaita. "Henkilökuntamme innostui uudistuksesta ja sen tarinallisuudesta alkumetreiltä asti. Hotellin muuntuminen on tuonut valtavasti intoa, iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta henkilöstön keskuudessa. Tämä heijastuu luonnollisesti asiakaspalveluun erittäin positiivisella tavalla", toteaa hotellinjohtaja Hannele Laurila. "Kiitän tästä hienosta voitosta koko henkilökuntaamme ja kaikkia uudistuksessa mukana olleita yhteistyökumppaneitamme", hotellinjohtaja toteaa ylpeänä.
 
Kuudetta kertaa järjestetyssä majoitus- ja tapahtuma-alan kisassa kilpailtiin 14 eri kategoriassa.  "Voittajavalinnoissa kiinnitettiin sarjasta riippuen huomiota muun muassa toiminnan laatuun ja erottuvuuteen sekä tavoitteiden ja tulosten kohtaamiseen", kertoo kilpailua järjestävän tapahtuma-alan ammattilehti Eventon liiketoimintajohtaja Nina Harlin.