Menu
Original Sokos Hotel Kimmel Joensuu Joensuu hotelli Joensuu majoitus Uudistus
Original Sokos Hotel Kimmel, superiorhuone

Original Sokos Hotel Kimmel uudistuu

Original Sokos Hotel Kimmelissä on käynnissä isot uudistustyöt.  Hotellissa luodaan nyt nykykarjalaista luksusta uusimalla kaikki hotellihuoneet sekä ravintola-, hyvinvointi- ja tapahtumatilat. Hotellihuoneiden uudistus on jo hyvässä vauhdissa, maaliskuussa alkoivat työt kokous- ja tapahtumatilojen osalta. Hotelli on suljettuna uudistustöiden ajan.

"Lähdemme luomaan nykykarjalaista luksusta, joka tarkoittaa karjalaisten kulttuurielämysten, alueemme jylhän luonnon sekä laadukkaiden hotelli-, ravintola- ja hyvinvointipalveluiden yhdistelmää", kertoo myynti- ja matkailujohtaja Tiina Kanninen Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta. "Superior X -huoneet omalla saunalla ja parvekkeella, hemmotteleva Spa-osasto kauneushoitoloineen, paikallisia makuja tarjoava ravintola, sekä tyylikkäät jokimaisemaan avautuvat tapahtumatilat ovat esimerkkejä siitä tasosta, jota Original Sokos Hotel Kimmel jatkossa tarjoaa."

Hotellin sisustussuunnittelusta vastaa hienoista hotellitoteutuksistaan tunnettu Jaakko Puro Puroplan & Jaakko Puro Oy:ltä. Ensimmäiset uudet huoneet ovat valmiit 2.8, superiorhuoneet, suitet sekä ensimmäiset uudet tapahtumatilat ovat valmiina syyskuussa 2021. 

 

Tervetuloa tutustumaan nykykarjalaiseen luksukseen!

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.