Menu

Original Sokos Hotel Alexandra yhteistyössä Jyväskylä Hope ry:n kanssa

Yhdessä kohti hyvää arkea 

 

On ilo kertoa, että olemme saaneet pitkään kaivatun uuden yhteistyökumppanin vastuullisuuden saralla Jyväskylän Hope ry:stä. Meidän tapamme auttaa ovat lahjakortit, joilla ilahdutamme jyväskyläläisiä perheitä. Joku perhe saa istahtaa aamiaiselle Original Sokos Hotel Alexandran valmiiseen, monipuoliseen aamiaispöytään. Joku toinen taas pääsee kesälomansa kunniaksi meille hotelliin yöksi rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi arjen murheet. Me kaikki tiedämme, miten tärkeää perheen yhteinen aika ja tekeminen on. 

Lahjakortit lähtevät meiltä nimettöminä Hope ry:lle ja he jakavat ne eteenpäin. 

 

Alexandran hotellipäällikkö Leena Lehosmaa on hyvin onnellinen tästä yhteistyöstä: " Meille on suuri kunnia saada olla mukana Hope ry:n työssä ja tarjota hotellielämyksiä aamiaisen ja majoituksen muodossa vähävaraisille perheille. Samalla pääsemme esittelemään hotelliamme ja palveluitamme tällä hetkellä suosiossa olevan lähimatkailun hengessä ".

 

Hope ry on vapaaehtoisvoimin toimiva järjestö, joka haluaa toiminnallaan lisätä konkreettista välittämisen kulttuuria yhteiskunnassamme. Heidän kauttaan voi vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille jakaa konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä luoda lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.Alueellisesti toimintaa on parilla kymmenellä paikkakunnalla.  Lue lisää tästä tärkeästä työstä Hope ry

 

Myös me Alexandrassa haluamme lisätä välittämisen kulttuuria ympärillämme konkreettisin tavoin. Siksi olemme lähteneet tähän yhteistyöhön mukaan.