Original by Sokos Hotels -hotellien aamiaishenkilökunnan uudet essut tulevat Finlaysonilta

"Kesäkuu-kuosi on kaunis ja herkkä, jonka vuoksi osa hotelleistamme halusi sen käyttöönsä kesän ajaksi", kertoo Sokos Hotellien kehityspäällikkö Jukka Kaartinen.

Yhteistyö Finlaysonin kanssa on jatkoa Sokos Hotellien vastuullisuustyöskentelylle. Tärkeimpänä asiana on kiertotalouden hyödyntäminen. "Finlaysonin toiminta sopii mainiosti yhteen omien arvojemme kanssa ja heidän kankaiden kiertotalousmallinsa sopi omaan Paras paikka elää -vastuullisuusohjelmaamme mainiosti", jatkaa Kaartinen.

Loppuun käytetyt essut palautetaan aikanaan Finlaysonille ja kierrätetään heidän kauttaan uusiomateriaaliksi Hollantiin.

"Yhteispelillä saamme enemmän aikaan. On liian helppoa olla välittämättä. Pienet vastuullisuusteot kasvavat suuriksi ja suuret vastuullisuusteot alkavat muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi olla ja elää" kertoo Finlaysonin Jukka Kurttila.

"Haluamme ottaa vastuun siitä, mitä tuotteillemme tapahtuu käytöstä poistamisen jälkeen. Kiertotalous on asia, jota edistämme kaikilla tuotannon sektoreillamme koko ajan. Olemme ylpeitä esimerkiksi siitä, että muutaman viime vuoden aikana olemme pystyneet keräämään kotitalouksista kymmeniä tonneja käytöstä poistettuja kodintekstiilejä ja hyödyntäneet niitä uusiomateriaalina räsytuotteisiin ja pyyhkeisiin", Kurttila summaa.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.